En båttillbehörsbutik utöver det vanliga

I vår butik i Göteborg säljer vi båttillbehör och gör arbeten i vår riggverkstad efter just dina önskemål och mått. Letar du efter en speciell produkt som du inte kan hitta? Vi tar hem specialbeställda båttillbehör varje vecka. Hos oss finner du ett stort, väl utvalt sortiment, med bra kvalitét, till rätt pris. Vi tillverkar detaljer till din båt efter ritning eller genom att reproducera trasiga beslag, om de har gått ur tiden. Allt för att ge nytt liv åt det som har många år kvar. Våra ledord är framförallt service, kunskap och långsiktiga relationer. Välkommen till en båttillbehörsbutik utöver det vanliga.

Både masten, den stående och den löpande riggen är en vital del, av din segelbåt, därför är det väldigt viktigt att underhålla och vårda, din rigg och byta ut, när delar eller hela riggen, gjort sitt eller är skadat. I vår riggverkstad kan vi hantera vajer från 2 mm, ända upp till 12 mm. Vi hjälper dig, med alla typer av riggdetaljer, men också jobb med förtöjning, mantåg och den löpande riggen. Vi hjälper också till med bommar och montering. Behöver du en ny mast kan vi självklart hjälpa till med detta.

Om du har hemmahamn inom Göteborgsområdet kan du köpa många av våra båttillbehör, monterade och klara på din båt – dessutom till ett fast pris. Kontakta oss så berättar vi mer och lämnar en offert till dig inklusive montering. Vi erbjuder kompletta lösningar för dig och din båt.

Missa inte produktnyheter, erbjudanden och event från oss! Följ oss via vår blogg, Facebook, Instagram eller YouTube kanal.

Välkommen till din personliga båttillbehörsbutik!

Joel och Magdalena