Marine floor teak-look från Broberg Sweden

1.699,00 kr

Från Broberg Sweden presenterar vi Marine floor teak-look.

Marine floor är tillverkad av EVA matta med en självhäftande baksida. EVA ger en halkfri, UV-beständig och isolerade yta. Detta gör att Marine floor är perfekt att använda på både däcket, durken, sittbänkar, men även golv på t.ex. balkongen eller i husvagnen. Ytan är enkel att hålla ren.

Med teak-look avses mönstret i mattan, dvs. att det är urfrästa spår för att likna ett teakdäck.

Detta kit passar bra för dig som själv vill anpassa Marine floor till din yta. Vi kan också erbjuda skräddarsydda lösningar, både i storlek och även möjlighet att gravera in egna logotyper eller namn, se nedan. Använd 3M ytrengöring och primer vid montering, för bästa vidhäftning.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , , , ,

Beskrivning

Marine floor teak-look levereras på rulle som är 1150 x 2380 x 6 mm. Detta ger total yta av ca 2,7 m².

Fräsning efter dina mallar

Vi erbjuder nu också urfräsning av golv, bord, skyltar, instrumenpaneler m.m. efter era egna mallar. Malla av båten på t.ex. en byggpapp med blyerts, klipp därefter ut mallen och kontrollera så att det passar bra. Durken blir exakt efter mallen så det är den som avgör slutresultatet.

Gör gärna en linje över alla bitar så vi kan passa ihop dem med “nåtningen”. Det ser snyggast ut om det stämmer ifrån akter till fören, skriv också vilken sida som är uppåt och åt vilket håll fören ligger. Skicka sedan mallarna via post till oss för offert.

Mer information

Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Marine floor teak-look från Broberg Sweden”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *