Batteriladdare CTEK M 100

1.145,00 kr inkl. moms

En överlägsen marin laddare som ger mycket för pengarna och ger komplett batterivård för små båtar med 12 V-batteri som fungerar som start- och driftbatteri. M100 är en helautomatisk åttastegsladdare som ger 7 A och är idealisk för batterier mellan 14 och 150 Ah och upp till 225 Ah för underhållsladdning. M100 analyserar om batteriet kan ta emot och behålla laddning, avlägsnar skadliga blysulfatkristaller, laddar effektivt och växlar sedan automatiskt till säker underhållsladdning när batteriet är fulladdat.

Den praktiska Recond-funktionen rekonditionerar batteriet efter djupurladdning, vilket kan inträffa efter en lång dag till sjöss. AGM-funktionen ger optimal laddning av AGM-batterier som kräver en något högre laddspänning. Det finns en matningsfunktion som fungerar som kraftkälla om du behöver koppla bort batteriet och inte vill förlora viktiga elektronikinställningar.

IP65-klassningen innebär att M100 är stänk- och dammsäker. Den genererar inga skadliga galvaniska strömmar, påverkar inte båtens elektronik och är utvecklad för att ge säker laddning: gnistsäker, polaritetsskyddad och kortslutningssäker. M100 levereras med fem års garanti.

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 1-2120 Kategori:

Mer information

Vikt 0.8 kg
Dimensioner 191 × 89 × 48 mm
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Ingångsspänning

220 – 240 V

Frekvens

50 – 60 Hz

Egenförbrukning

< 1 Ah / månad

Antal ugångar

Laddström

Laddkaraktäristik

Batterityp

Alla typer av 12 V bly-syrabatterier (WET, MF, AGM och GEL)

Temperaturområde

– 20°C till + 50°C

Kapsling

IP65

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Batteriladdare CTEK M 100”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *