Taklampa Båtsystem Neptun PowerLED

1.140,00 kr / st

Rikta ditt fokus

Ögat dras till ljusa fläckar. Välj därför noggrant det du vill sätta fokus på. Neptun är en serie spotlights med Power LED och vinklingsbar lampinsats som fungerar utmärkt som punktbelysning och samtidigt hjälper er att skapa en varm och välkomnande stämning.

Neptun finns med tre olika linser – 15°, 30° och 50°. En bred vinkel passar utmärkt för allmänbelysning och de smalare för mer specifik punktbelysning. Välj lins med omsorg och blanda gärna – att kombinera lampor med olika grader av ljusspridning möjliggör för spännande ljussättningsmöjligheter och en aktivitetsorienterad belysning.

Neptun 15° skapar en mjuk och exklusiv ljusmiljö genom att lyfta fram och skapar spännande konstaster. Lämpar sig utmärkt som läslampa eller punktbelysning ovanför kartbordet. Neptun 30° skapar en mjuk och exklusiv ljusmiljö genom att lyfta fram och skapar spännande konstaster. Lämpar sig utmärkt som läslampa eller punktbelysning ovanför kartbordet. Neptun 50° skapar en mjuk och exklusiv ljusmiljö och gör sig utmärkt som allmänbelysning i utrymmen med lägre tak.

Komplettera Neptun med en smart LED-dimmer. På så vis får ni maximal kontroll över ljussättningen och kan enkelt växla mellan mysbelysning och allmänljus.

  • 15°, 30° eller 50° lins
  • Vinklingsbar lampinsats
  • Armatur i borstat stål
  • Hela 240 lumen
  • Energiförbrukning endast 3,3 W

Beställningsvara, normal leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Nollställ
Artikelnr: 946x Kategori:

Mer information

ViktInte tillgänglig
DimensionerInte tillgänglig
Tillverkare

Ljuskälla

CREE Power LED

Spänning

Effekt

Ljusflöde

240 lumen

Färgtemperatur

3000 K

CRI

> 80

Kapsling

IP21

Dimbar

Ja

Strömbrytare

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Taklampa Båtsystem Neptun PowerLED”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *