Taklampa Båtsystem Nova LED II med mjölkfärgat glas

325,00 kr550,00 kr / st

Nya generationen Nova

Den populära taklampan Nova från Båtsystem har kommit i nytt smart format – såklart med samma fantastiska varma ljus och goda färgåtergivning som tidigare. Nova II har en modern opallins som ger ett jämnare ljus och döljer ljuskortet när lampan är släckt. Ljuskort och lins är hopbyggt till en enhet vilket förenklar monteringen, ger ett inbyggnadsmått på endast 10 mm och dessutom gör armaturen vattentålig.

På vissa modeller kan man växla mellan varmvitt och rött ljus genom ett enkelt tryck på strömbrytaren eller dimmern. Det vita ljuset är perfekt som allmänbelysning eller att dimma ner för mysig stämning i salongen. Det röda skonsamt för mörkerseendet under exempelvis nattseglingen. Lampan har alltid rött ljus vid första påslagning för att inte mörkerseendet ska påverkas.

Växelvit, har två lägen. Det första läget ger ett varmt, gyllene ljus (2400K) vilket skapar en mysig atmosfär ombord. Stäng av lampan och sätt sedan på den igen och den kommer istället att lysa med ett klart vitt ljus (3000K), perfekt som allmän belysning. Samma ljuskälla möjliggör två olika typer av belysning, vilket gör det enkelt att skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen. Om du använder en Båtsystem dimmer kan du dämpa ljuset i båda lägena för att öka eller minska ljusets intensitet. Detta gör det ännu enklare att skapa den perfekta belysningen och atmosfären ombord!

Kontrollera belysningen från din smartphone!

Båtsystems nyaste version av lampan Nova är en spotlight som kontrolleras via Bluetooth från din smartphone. Det är enkelt att justera atmosfären ombord genom att justera färgtemperaturen och intensiteten i appen. Välj mellan kallt, vitt ljus eller ett mysigare, varmt gyllene ljus.

Den nya lampan har samma mått och utseende som den vanliga populära Nova. Detta gör det enkelt att byta ut de nuvarande lamporna mot denna nya, smarta lampan.  Lampan har också en minnesfunktion vilket betyder att den behåller den senaste inställningen. Välj temperatur och ljusstyrka och lampan återställs till detta läge när lampan återigen tänds. Nova BLE finns tillgänglig i samma färger som ordinarie Nova-sortiment. Upp till 8 enheter kan kopplas samman.
Lampan har 3 kablar, två röda, en lång och en kort, samt en vit. Den långa vita och den långa röda ska spännings sättas, den korta röda är bluetooth antennkabel och ska inte användas.

Komplettera gärna Nova II med en smart LED-dimmer. På så vis kan ni anpassa belysningen efter uppgift eller behov och få en aktivitetsorienterad belysning beroende på om du arbetar i köket, äter eller bara kopplar av med en bok i den mysiga salongen.

  • Opallins
  • Finns i krom, mattsilver, vitt och guld
  • Finns med och utan strömbrytare samt smarta lampor med bluetooth
  • Finns i vitt ljus, växelvis rött/vitt och växelvis vitt/varmvitt ljus
  • IP54, vattentålig
  • Energiförbrukning endast 2 W

Beställningsvara, normal leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Nollställ
Artikelnr: 9485 Kategori: Taggar: , ,

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig
Tillverkare

Spänning

12/24 V (Bluetooth modeller 12 V)

Effekt

Ljusflöde

Bluetooth 200 lumen, övriga modeller 150 lumen eller 40/150 lumen beroende på val av ljuskällans färg

Färgtemperatur

3000 K eller 2400 K beroende på ljuskällans färg

CRI

> 90 eller > 80/90 beroende på ljuskällans färg

Kapsling

IP54

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Taklampa Båtsystem Nova LED II med mjölkfärgat glas”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *