Taklampa Båtsystem Nova LED med transparent glas

325,00 kr550,00 kr / st

Modern klassiker

Den populära belysningsserien Nova från Båtsystem ger er det senaste inom LED tekniken. Spännande funktioner och fantastiskt varmt ljus i en stilren armatur med klassisk rund utformning och lätt rundade kanter.

På vissa modeller kan man växla mellan varmvitt och rött ljus genom ett enkelt tryck på strömbrytaren eller dimmern. Det vita ljuset är perfekt som allmänbelysning eller att dimma ner för mysig stämning i salongen. Det röda skonsamt för mörkerseendet under exempelvis nattseglingen. Lampan har alltid rött ljus vid första påslagning för att inte mörkerseendet ska påverkas.

Växelvit, har två lägen. Det första läget ger ett varmt, gyllene ljus (2400K) vilket skapar en mysig atmosfär ombord. Stäng av lampan och sätt sedan på den igen och den kommer istället att lysa med ett klart vitt ljus (3000K), perfekt som allmän belysning. Samma ljuskälla möjliggör två olika typer av belysning, vilket gör det enkelt att skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen. Om du använder en Båtsystem dimmer kan du dämpa ljuset i båda lägena för att öka eller minska ljusets intensitet. Detta gör det ännu enklare att skapa den perfekta belysningen och atmosfären ombord!

Komplettera Nova med en smart LED-dimmer. På så vis kan ni anpassa belysningen efter uppgift eller behov och få en aktivitetsorienterad belysning beroende på om du arbetar i köket, äter eller bara kopplar av med en bok i den mysiga salongen.

  • Klar lins
  • Finns i krom, mattsilver, vitt och guld
  • Finns med och utan strömbrytare
  • Finns i vitt ljus, växelvis rött/vitt och växelvis vitt/varmvitt ljus
  • Energiförbrukning endast 2 W

Beställningsvara, normal leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Nollställ
Artikelnr: 9475 Kategori:

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig
Tillverkare

Spänning

12/24 V

Effekt

Ljusflöde

150 lumen eller 40/150 lumen beroende på val av ljuskällans färg

Färgtemperatur

3000 K eller 2400 K beroende på ljuskällans färg

CRI

> 90 eller > 80/90 beroende på ljuskällans färg

Kapsling

IP54

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Taklampa Båtsystem Nova LED med transparent glas”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *