KAMPANJ!

Huvudströmbrytare BlueSea m-Serien med vred ON-OFF

539,00 kr / st

En enpolig brytare som är avsedd att användas till motor- eller förbrukarkrets, de kan även användas till mindre bogpropellrar eller andra medelstora förbrukare.

Flera strömställare kan användas för att hantera flera isolerade kretsar inklusive parallellkoppling av start- och förbrukarbatterier vid nödstart.

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 1-2893 Kategori:

Beskrivning

En huvudströmbrytare skall kunna bryta strömmen i händelse av en kortslutning i batterikretsen. Det klarar de flesta huvudbrytarna på marknaden. Men minst lika viktigt är att den leder strömmen utan förluster, dvs spänningsfall. Det klarar långt ifrån alla huvudbrytare. Speciellt inte efter några års bruk.

Det är mycket vanligt att man efter några års användning får ett spänningsfall vid start på bortåt en Volt. Detta är alldeles för mycket och kan i värsta fall medföra att motorn inte startar. Anledning till det stora spänningsfallet är en dålig konstruktion utan hänsyn till marin miljö.

Mer information

Vikt0.3 kg
Dimensioner69 × 69 mm
Max kontinuerlig ström

300 A

Max intermittent ström (5 min)

500 A

Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Max startmotorström (10 s)

700 A

Momentan startström

1500 A

Spänning

Anslutning

3/8" (10 mm)

Notering

Löstagbart vred eller nyckel, vredets utformning gör att man med handen känner om brytaren är på eller av. Gastät / Gnistskyddad. Kontaktmaterial av elektrisk koppar CDA 110. Bultar och muttrar av förtent koppar. Infettade kontakter för mycket lång livslängd. Materialet i brytarhuset är förstärkt polykarbonat. Kan monteras på eller bakom skott.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Huvudströmbrytare BlueSea m-Serien med vred ON-OFF”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *