Watt&Sea Hydrogenerator Cruising

41.295,00 kr58.895,00 kr / st

Watt&Sea hydrogenerator utvecklades 2008 och har kontinuerligt förbättrats sedan dess för att radikalt förändra energihanteringen ombord. Med Watt&Sea ombord kan man äntligen bli självförsörjande! Testad på alla hav runt om i världen och är de mest kraftfulla, pålitliga och lättaste släpgeneratorerna på marknaden.

Beställningsvara, normal leveranstid ca 1-2 veckor.

Nollställ

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: 871853136174a Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Levereras med 240 mm propeller med vilken generatorn ger 8 A vid 5.2 knops fart genom vattnet respektive 10 A vid 5.6 knops fart genom vattnet.

Den är kraftfull, tyst, pålitlig och lätt och orsakar endast ett närmast försumbart motstånd genom vattnet. Borstlös, högeffektiv generator med permanentmagneter. Fungerar i både 12 och 24V system tack vare den avancerade medföljande MPPT regulatorn. Propellern sitter skyddad bakom riggen vilket minimerar risken att den skadas av förbiflytande föremål.

Watt & Sea hydrogeneratorer är utrustade med ett Bluetooth-chip i (sitter i MPPT regulatorn) och det finns en mobilapp att ladda hem från Google play / Appstore. Med appen ser du data i realtid från din hydrogenerator (strömproduktion, batterispänning och eventuella fel). Med appen kan du också spara data på begäran och skicka dem till Watt & Sea supportteam.

Levereras med 2 meter kabel, senaste generationens 12-24 V MPPT regulator, fäste med cam-cleat och fastsättningssats och 240 mm universalpropeller. Som tillval finns propellrar med diameter 200 och 280 mm som används för att optimera elproduktionen med hänsyn till båtens fartområde eller rådande väderförhållanden.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Watt&Sea Hydrogenerator Cruising”

Din e-postadress kommer inte publiceras.