KAMPANJ!

Regulator MoonRay

995,00 kr1.495,00 kr / st

Den nya solcellsregulatorn MoonRay MPPT är optimerad för applikationer på båtar och husbilar. Jämfört med många andra MPPT regulatorer på marknaden, levererar MoonRay mesta möjliga laddning i alla förhållanden, även när solpanelen är partiellt skuggad.

Komplettera med en Bluetooth modul, vilket gör att du kan kontrollera och övervaka din solcellsanläggning i appen SUNBEAMsystem. Appen fungerar för Android och iOS. Med appen ser du momentana värden, men du kan också över vaka ett helt system med flera MoonRay regulatorer.

Beställningsvara, normal leveranstid ca 5 dagar.

Nollställ

Beskrivning

MoonRay är optimerad för enstaka och parallellkopplade solcellspaneler. Många MPPT regulatorer på marknaden kräver att man seriekopplar flera solcellspaneler för att regulatorn skall nå sin fulla potential. Dock har man alltid inte plats för flera solcellspaneler. Dessutom när man seriekopplar flera solcellspaneler i en miljö med partiell skuggning, blir effekten totalt mindre än om man hade parallellkopplat solcellspanelerna.

MoonRay eliminerar dessa problem, då den är konstruera för att optimera laddningen från enstaka eller parallellkopplade solcellspaneler. Regulatorn fungerar både på 12 V och 24 V system. Kombinera regulatorn med skuggoptimerade (Shadow Optimized) solcellspaneler från SunBeam för det mest effektiva systemet. MoonRay har extremt låg egenförbrukning, max 12 mA.

Regulatorn är kompatibel med alla typer av batterier. De flesta inställningarna kan göras på den integrerade LCD displayen. Man kan komplettera regulatorn med en extern display för att enklare övervaka systemet, om regulatorn sitter svåråtkomligt. Som tillbehör finns också en extern temperatursensor, om det skulle vara stor skillnad i temperatur mellan det utrymme där regulatorn sitter och där batterierna sitter.

Mer information

ViktInte tillgänglig
DimensionerInte tillgänglig
Tillverkare

Laddteknik

MPPT

Spänning

Kapsling

IP33

Egenförbrukning

< 12 mA

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Regulator MoonRay”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *