Solpanel SunBeam Tough+ Carbon 116W QuickFix

7.490,00 kr / st

Med den nya Carbon-modellen erbjuder SUNBEAMsystem en kraftfull solpanel med en enkel installation på canvas (till exempel en bimini).

Tidigare var det problematiskt att fästa stora solpaneler på kapellduk, som inte ger tillräckligt stöd för en traditionell stor mjuk solpanel. Detta har noterats bland långseglare som oväntade problem på grund av materialslitage. Det leder till att vissa båtägare väljer tunga, tjocka solpaneler som kräver en komplicerad installation.

SUNBEAMsystem har tidigare endast sålt paneler för kapellduk i storlekarna 50 – 54 Watt. Detta för att undvika skador på de förhållandevis mjukare, större storlekarna. Även om solpaneler från SUNBEAMsystem är avsedda för montering på en hård yta, har kundens krav inneburit att många större paneler trots allt har monterats på bimini och andra typer av kapellduk – i vissa fall, även mot bättre vetande. Grundproblemet är att ett kontinuerligt flexande kommer att nöta ut alla typer av material.

Den integrerade kolfiberförstärkningen möjliggör användning av en stor solpanel ovanpå en mjuk yta. Kolfiberns styrka / viktförhållande är viktigt eftersom duken normalt inte kommer att stödja en tung lösning.

Quick Fix-systemet möjliggör en semi-permanent montering på duk eller andra ytor. Quick Fix-systemet är den perfekta lösningen för montering av solpaneler på sprayhood eller bimini. Använd med fördel det passande kardborrefästet.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 2513824001925 Kategori: Taggar: , , ,

Beskrivning

Modern design

Den svarta ytan kommer att matcha alla färger på tygunderlag. Kanterna är mjuka för att möjliggöra en mjuk kontakt med tyget. Kanterna är genomskinliga och släpper därmet igenom tygets färg, på så sätt införs inte någon extra färg som inte matchar underlaget.

Cellerna – 16% mer effekt

Carbon Quick Fix är en förstärkt Tough+ med knappar för montering på Canvas. Tough+ serien är utvecklad för professionella ändamål och avancerade installationer. Alla modeller är utrustade med Sunpower ™ -celler med en effektivitet på hela 23,7 %, vilket resulterar i en hög produktion i förhållande till den använda ytan.

Skuggoptimerad

Även om en panel på canvas mestadels placeras bortom skugga är partiell skuggning vanligare än man kan tro. Den patenterade svenska designen resulterar i en högre produktion när en skugga täcker delar av panelen.

Materialval – lång livslängd – UV-säker

Carbon Quick Fix är utrustad med samma överlägsna material som tidigare har utvecklats för den ursprungliga Tough serien av SUNBEAMsystem. Den innovativa ytan ger en längre livslängd än någon annan tunn och lätt solpanel. Halkskyddsmönstret fångar även mer ljus i låga solvinklar. Dessutom förbättrar smutsavvisande egenskaper också den dagliga produktionen genom att hålla panelerna rena med endast regn.

5 års garanti.

Mer information

Vikt 2.8 kg
Dimensioner 1078 × 554 mm
Tillverkare

OEM nummer

Maximal effekt (P max)

116,1 W

Spänning i öppen krets (Voc)

23,07 V

Ström i öppen krets (ISC)

6,15 A

Spänning vid maximal effekt (Vmp)

19,87 V

Ström vid maximal effekt (Imp)

5,84 A

Kabel

Kabel 2 x 0,7 meter med MC4 kontakter.

Montering

6 x QuickFix

Garanti

5 år

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Solpanel SunBeam Tough+ Carbon 116W QuickFix”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *