Solpanel SunBeam Tough+ Flush 2.0 80 Watt

4.490,00 kr inkl. moms

SUNBEAMsystem Tough+ representerar den absolut senaste tekniken som finns tillgänglig. Detta avser både den otroliga mängden effekt per ytenhet, såväl som lång livslängd jämfört med andra lättvikts solpaneler. Cellerna i en Tough + panel har en fantastisk verkningsgrad på 23,7% i genomsnitt, vilket resulterar i en 13% högre produktion, jämfört med andra paneler.

Tough+ har samma överlägsna material som utvecklats av SUNBEAMsystem för den ursprungliga Tough-serien, vilket ger en längre livslängd jämfört med andra tunna solpaneler. Den halkfria ytan är inte bara praktisk när den är monterad på en båt, utan är också bättre att fånga ljuset tidigt och sent på dagen. Smutsavvisande egenskaper, säkerställer att laddningen fortsätter över lång tid.

Tough+ levereras med Flush 2.0 och är konstruerad för skruvfri montering. Resultatet är en flushad, låg yta, idealisk för att integrera panelerna på vilken yta som helst. Den förbättrade Flush 2.0-strömkabeln är 30% smalare men har fortfarande 25% mer koppartvärsnitt än föregångaren. Alla Tough+ -modeller levereras med en fullstor monteringstejp, för snabb montering på en krökt yta. För ett långsamt härdningsalternativ rekommenderar vi att du använder ett vitt lim som t.ex. Sikaflex 291 eller Simson MSR CA.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 1-2781 Kategori: Taggar: ,

Mer information

Vikt 1.5 kg
Dimensioner 778 × 540 mm
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Maximal effekt (P max)

80 W

Spänning i öppen krets (Voc)

24,0 V

Ström i öppen krets (ISC)

4,67 A

Spänning vid maximal effekt (Vmp)

17,6 V

Ström vid maximal effekt (Imp)

4,54 A

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Solpanel SunBeam Tough+ Flush 2.0 80 Watt”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *