Ankarlift BB-montage

21.995,00 kr / st

Ankarspel för blyad lina, fritt fall vid fällning av ankare. Avsett för invändigt montage. Manöverpanel och monteringskit ingår.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 859001 Kategori:

Beskrivning

Ankarlift med blyad lina och fritt fall gör till-och lossläggning lätt, bekvämt och säkert. Du fäller ankaret med en enkel knapptryckning och lägger det precis där du vill ha det och när du lägger loss slipper du slitet med en våt och smutsig dragglina.

Ankarlift har en unik, patenterad och aktiv tryckrulle som griper om linan oavsett belastning, även om linan slackar tar Ankarlift hem den. Med Ankarlift är det bara att trycka på knappen och hålla den intryckt. Ankarlift tar hem tampen i högfartsläge tills den första markeringen når sensorn därefter matas tampen in i en lägre “pulsfart” tills den når andra markeringen och stannar.

Som tillbehör finns en fjärrkontroll som gör att du kan t ex justera sträckningen från land. Ankarlift monteras invändigt eller utvändigt med ankarbox. Ankarlift är en helsvensk produkt som sålts till mer än 2 000 nöjda kunder. Kabularhjul finns för 14mm och 16mm blyad ankarlina. Manöverpanel och monteringskit ingår.

Mer information

Vikt 12 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Effekt

Kabularhjul

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ankarlift BB-montage”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *