Lewmar CRW400

9.765,00 kr / st

Lewmars nya CRW400 horisontella ankarspel med kapslad rulle för ankarlina har en ny design och avsedd för mindre båtar. Det är uppbyggd kring ett rostfritt stålchassi med kompositlagerteknik och ett robust UV-stabiliserat ABS skal. CRW400 är saltvattenresistent och passar för båtar upp till 8 meter. Ankarlinan rullas upp och behovet av en ankarbox är borta. Ankarspelet är självlåsande vilket gör att man inte behöver avlasta ankarlinan.

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Artikelnr: 1-1006 Kategori:

Beskrivning

Lewmars unika ”level wind” funktion ser till att linan alltid matas in prydligt på trumman för trasselfri ankring och maximal förvaringskapacitet varje gång. Dessutom har ankarspelet lastdetektering. CRW400 har auto-stop funktion vid utmatning, vilket garanterar att det alltid finns lina kvar på trumman vid ankring på djupt vatten.

En integrerad strömbrytare är monterad på baksidan av huset, CRW400 kan även kompletteras med valfria fjärrkontroller. Ett tydligt fönster gör att man visuellt kan observera att ankarspelet fungerar, utan risk för klämda fingrar eller kläder i lindningstrumman.

Lewmars CRW400 levereras komplett med motor/växelhus, däcksenhet och ankarlina i en kompakt enhet. Strömbrytaren är monterad på enheten och säkring ingår.

Mer information

Vikt13 kg
OEM nummer

Max hastighet

Enhet

Styck

Tillverkare

Spänning

Effekt

Säkring

25 A

Max dragkraft

Max arbetslast

Båtstorlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lewmar CRW400”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *