Lewmar Pro-Fish 1000

13.950,00 kr / st

Lewmar Pro-Fish horisontella ankarspel passar båtar upp till 12 meter. De horisontella spelen i Pro-serien lovordas världen över och är lysande exempel på Lewmars strävan att leverera kvalitetsprodukter till båtar på mellan 6 och 12 meter. Dessa spel är så enkla att installera att de levereras som gör det själv produkter. Husen är helt i rostfritt 316 stål av högsta kvalitet, vilket gör spelet verkligt väderbeständigt och hållbart. Den enkla tryckknappskontrollen och den manuella nödupptagningen gör att det aldrig varit enklare att ankra än nu.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 85672 Kategori:

Beskrivning

Lewmar Pro-Fish har automatisk ankringsfunktion, som gör att du kan hålla rakt över ett vrak eller en kant och fälla ankaret med fart och precision. Nu behöver du inte längre ligga och hålla över fisken med motorn och göra slut på en massa bränsle i onödan. Det går lika enkelt att ta hem ankaret, bara tryck på knappen. Modell Pro-Fish är det optimala ankarspelet för dig som fiskar.

Lewmar Pro-Fish levereras komplett med motor/växelhus, däcksenhet i en kompakt enhet samt manöverpanel, säkring och kontaktor.

Mer information

Vikt 14.7 kg
Max hastighet

Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Effekt

Säkring

70 A

Max dragkraft

Max arbetslast

Kabularhjul

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lewmar Pro-Fish 1000”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *