Lewmar Pro-Fish PB

14.950,00 kr / st

Lewmar Pro-Fish horisontella ankarspel passar båtar upp till 12 meter. De horisontella spelen i Pro-serien lovordas världen över och är lysande exempel på Lewmars strävan att leverera kvalitetsprodukter till båtar på mellan 6 och 12 meter. Dessa spel är så enkla att installera att de levereras som gör det själv produkter. Husen är helt i rostfritt 316 stål av högsta kvalitet, vilket gör spelet verkligt väderbeständigt och hållbart. Den enkla tryckknappskontrollen och den manuella nödupptagningen gör att det aldrig varit enklare att ankra än nu.

1 i lager

Artikelnr: 85671 Kategori:

Beskrivning

Lewmar Pro-Fish har automatisk ankringsfunktion, som gör att du kan hålla rakt över ett vrak eller en kant och fälla ankaret med fart och precision. Nu behöver du inte längre ligga och hålla över fisken med motorn och göra slut på en massa bränsle i onödan. Det går lika enkelt att ta hem ankaret, bara tryck på knappen. Modell Pro-Fish är det optimala ankarspelet för dig som fiskar.

Lewmar Pro-Fish PB passar även för installation i aktern på båten och kättinghjulet har en design för att klara upp till 14mm blya lina. Ankarspelets frifallsfunktion gör att ankaret kan släppas samtidigt som båten styrs mot land och den blyade linan matas ut. Pro-Fish har en ny uppdaterad design för att ge ytterligare förbättrade egenskaper vid aktermontering.

Lewmar Pro-Fish levereras komplett med motor/växelhus, däcksenhet i en kompakt enhet samt manöverpanel, säkring och kontaktor.

Mer information

Vikt 14.7 kg
Max hastighet

Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Effekt

Säkring

70 A

Max dragkraft

Max arbetslast

Kabularhjul

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Lewmar Pro-Fish PB”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *