Lewmar Stern Windlass S900

11.990,00 kr / st

Nya Lewmar S900 är ett ankarspel som är speciellt utvecklad för aktermontering. Med stöd för frifall, blyad lina på 12-16 mm och automatisk stopp funktion som standard har Lewmar tagit sikte på den nordiska marknaden för aktermonterade ankarspel.

Förutom funktionerna som nämns ovan har man valt att även montera en ny typ av motorer och gjort hela konstruktionen mer robust än tidigare. S900 har en 600 W motor och lämplig för båtar upp till 32 fot.

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Artikelnr: 1-1705 Kategori:

Beskrivning

Ankarspelet levereras med en platta för skrovgenomförning i rostfritt stål som har en integrerad brytrulle vilket gör att installationen förenklas. Det finns även en möjlighet att rotera hela motorn 45 grader utan att påverka grundläggande funktioner.

Den automatiska stoppfunktionen består av en sensor mellan skrovgenomförningen och linhjulet. En koppartråd träs igenom och viras runt den blyade linan för att sensorn skall känna av när spelet skall stoppas. Tråden monteras på önskad del av linan vid installation så att det blir minimal risk att akter, ankarspel eller ankare tar skada vid upptagning och skepparen kan fokusera på att manövrera båten. Det finns möjlighet att montera en extra tråd för stopp om man önskar spolnings/rensningsläge innan man kör upp sista biten för förvaringsläget.

Ankarspelen levereras som paket med kontaktor, manöverpanel, automatsäkring och koppartråd för stoppfunktionen.

Mer information

Vikt 15 kg
Max hastighet

Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Effekt

Säkring

90 A

Max dragkraft

Max arbetslast

Båtstorlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Lewmar Stern Windlass S900”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *