Stereopaket Fusion MS-RA50KTS

3.595,00 kr / st

Fusion kit där 50 seriens stereo, 6″ två vägshögtalare samt Bluetooth modul ingår, ett perfekt kit för den mindre båten.

MS-RA50 är en kompakt marinstereo som har Fusions unika och eleganta True Marine design och är vattentät enligt IPX5 . Den inbyggda förstärkaren har 2 kanaler på totalt 80W effekt (2x40W). RA50 har dessutom en lågnivå utgång för subwoofer eller extern förstärkare. RA50 är utrustad med en integrerad AM/FM radiomottagare. För att få bästa möjliga radio mottagning till sjöss krävs en antenn av god kvalitet och tillräcklig höjd för att få bra räckvidd i mottagningen.

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Artikelnr: 74836 Kategori:

Beskrivning

MS-RA50 har full iPod och iPhone integration via separat dockningsstation eller via iPod/ iPhone kabel. Vid iPhone anslutning så sänks ljudet automatiskt när telefonen ringer om RA50 är i iPod läge. Externa ljudkällor som MP3 spelare kan anslutas via AUX ingång på baksidan. Volym och låtval samt radiostationsval görs enkelt med ratten och knapparna. Vid iPod och iPhone anslutning visas iPod menyn på displayen.

FUSION MS-BT100 Bluetooth modul är IP65 certifierad, vattentät och testas för den marina miljön. MS-BT100 kan anslutas till någon av FUSION Marine stereos med en AUX ingång och möjliggör omedelbar streaming från en kompatibel enhet.

Mer information

Vikt2 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stereopaket Fusion MS-RA50KTS”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *