Furlex 50S

6.550,00 kr8.590,00 kr / st

Furlex rullfocksystem finns i sex storleksklasser – 50S, 104S, 204S, 304S, 404S och 500S. Vilken modell du ska välja avgörs dels av båtens storlek och dels av riggtyp. Gemensamt för modellerna är den väl avvägda designen och en rad genomarbetade detaljer som bidrar till Furlex överlägsna funktion.

Att montera en Furlex på din båt tar bara ett par timmar och du gör det själv. Allt du behöver av material och instruktioner finns samlade i det komplett Furlex-paketet. När du har satt en Furlex på din båt har du dessutom investerat i en utrustningsdetalj som är lätt att underhålla. Du sätter segel i början av säsongen och sedan är det bara att rulla på. När säsongen är över sköljer du enkelt av systemets delar med sötvatten. Efter att delarna har torkat smörjer du lagren i fallsvirveln och den nedre lagerdelen. Till och med smörjfettet hittar du i ditt Furlex-paket. Enklare kan det knappast bli.

Furlex 50S är lämplig för båtar 18 – 26 fot med en förstagsdiameter på 4 – 5 mm. Vi hjälper dig att välja rätt Furlex till just din båt.

Nollställ
Artikelnr: 022-015-xx Kategori:

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Båtstorlek

Förstagsdiameter

4 – 5 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Furlex 50S”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *