Furlex Electric standard version med vantskruv

30.475,00 kr47.875,00 kr / st

Furlex har gjort livet ombord lättare i årtionden. Faktum är att, Furlex är det mest sålda rullfocksystem i världen. När du har provat att använda en Furlex vill du inte ha något annat. Nu finns det en ny Furlex som gör livet ombord ännu enklare. Luta dig tillbaka och njut av Furlex Electric.

Komplettera med PSU startpaket och kontrollpaket för ett komplett system. Observera! Det krävs endast ett PSU startpaket per båt. Dvs. har du redan Seldéns elektriska produkter ombord och ett PSU startpaket, behöver du inte ytterligare ett. Furlex Electric finns även som genomdäck (Through Deck, eller TD) version. Kontakta oss för pris.

Nollställ
Artikelnr: FLXE Kategori:

Beskrivning

All kraft du behöver
Detta kit av Furlex Electric finns också en uppgraderingssats för en befintlig Furlex 200S, 300S, 204S och 304S-serie. Hala ut och reva ditt segel med ett enkelt knapptryck, nu är det slut på att dra i revlinan.

Pålitlig prestanda
Furlex Electric är konstruerad kring en mycket effektiv 48V elektrisk motor. En DC / DC omvandlare ingår och omvandlar båtens 12V eller 24V till 48V vilket gör det möjligt att dra tunnare kablar till motorenheten. Installationen är enkel och nya Furlex Electric har en kompakt design. Effekten överförs till en självlåsande växel för att rotera förstagsprofilen med ett maximalt vridmoment på 60Nm (204E) och 90Nm (304E). Detta höga vridmoment innebär att du alltid kan förlita dig på att kunna rulla ut eller in, ditt försegel – även när vind och hav visar sig från sin värsta sida.

Motorn förbrukar endast 10-25 A vid normal belastning och det tar 25-30 sekunder att rulla in en genua. När man seglar med en delvis revad genua, ger växlen i motorn ett mekaniskt lås. För att förhindra oavsiktlig överbelastning levereras systemet med en inbyggd strömbegränsare anpassad till typen Furlex, 204E eller 304E. Om du försöker hala ut seglet utan att först släppa skotet, är vridmomentet omedelbart begränsat till en säker nivå. Denna säkerhetsfunktion återställs automatiskt några sekunder efter det att tryckknappen släppts.

I händelse av strömbortfall är seglet enkelt att hala in manuellt. Ett system för nödlina ingår som standard och kan användas både på däck och genomdäck versioner. Ett nödhandtag finns som tillval.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Furlex Electric standard version med vantskruv”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *