* Garmin echoMap Plus 92sv utan ekolodsgivare

10.540,00 kr / st

En kraftfull 9 tums kartplotter och ekolod med touchskärm och knappar. CHIRP Ekolod/CHIRP Clearvu, Quickdraw, WiFi, Panoptix kompatibel, NMEA 2000 samt SailAssist.

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 1-2767 Kategorier: ,

Beskrivning

En kombinationsenhet med många anslutningsmöjligheter.

• Ljusstark 9-tums knappassisterad pekskärm som är läsbar i solljus.

• Inbyggt stöd för Garmins traditionella CHIRP-ekolod, samt CHIRP ClearVü™- och CHIRP SideVü™-ekolod med skanningsteknik, samt kompatibel med Panoptix all-seeing ekolod (givare ingår inte).

• Förinläst global baskarta, kompatibel med BlueChart® g2 HD och BlueChart® g2 Vision® HD.

• Den inbyggda programvaran Quickdraw Contours skapar anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar.

• Använd Wi-Fi® för att para ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain™ och få åtkomst till OneChart™, smartaviseringar1), comunityn Garmin Quickdraw™ och mycket mer.

• Har ett kulfäste för snabb frigöring så att den är enkel att demontera och ta med sig.

Skillnaden med Garmin CHIRP
De inbyggda ekolodsfunktionerna i echoMap Plus 72cv innehåller traditionellt CHIRP-ekolod, en av de mest sofistikerade ekolodsteknikerna som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. Traditionellt CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Den har även traditionellt ekolodsstöd för trollingmotorerna Minn Kota® och MotorGuide® med integrerade givare.

Clear scanning sonar images
Garmin CHIRP ClearVü-ekolodet med skanningsteknik ger dig en nästan fotografisk bild av det som finns under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk.

Quickdraw Contours, så att du kan skapa dina egna kartor
Skapa anpassade fiskekartor snabbt på skärmen med 1-fotskonturer och skräddarsy dem för att passa dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™.

Håll dig uppkopplad med appen ActiveCaptain
Med den kostnadsfria allt-i-ett-appen ActiveCaptain har du kontroll över din marina upplevelse i stort sett var du än är. Den skapar en enkel och samtidigt kraftfull anslutning mellan en kompatibel mobil enhet och plotter, sjökort, kartor och gruppen. Använd kombons inbyggda Wi-Fi för att para ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain för åtkomst till OneChart, vilket ger dig möjlighet att uppdatera eller köpa och ladda ner nya kartor. ActiveCaptain ger dig också tillgång till smartaviseringar1), ActiveCaptain-gruppen där du kan få information om marina platser och andra intressanta platser, Quickdraw-gruppen och mycket mer.

SailAssist-funktioner
SailAssist-funktioner såsom laylines, förbättrad vindros och kurs- och kurs över grund-linjer. Se faktisk och skenbar vindvinkel och hastighet samt bäring och avdrift. För att du ska få en vindmaximerande konkurrensfördel finns en sida för vägledning före tävling som visar din virtuella startlinje, tillsammans med datafält som visar laylines, tid att bränna före start och ett tävlingstimer.

Uppgradera till de bästa sjökorten
Välj BlueChart g2 HD eller BlueChart g2 Vision HD, som ger automatisk guidning2) och andra fantastiska funktioner. En microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av fler kartor. Eller köp kartor med OneChart via appen ActiveCaptain och synkronisera automatiskt med den kompatibla plottern, så har du inte behov av ett SD-kort.

Se fisk som simmar i realtid
Lägg till valfri Panoptix all-seeing ekolodsgivare och se runt hela båten och under den – i realtid, även när båten ligger stilla. Se ditt drag medan det sjunker i förhållande till vattnets struktur. Se hur fiskarna rör sig, och hur de reagerar på betet, upp till 30 meter (100 fot) bort eller under båten.

Nätverksstöd för NMEA 2000®
Den hanterar NMEA 2000 för motordata, sensorer, FUSION-LINK™-ljudsystem, autopiloter och mycket mer.

Ta med dig din echoMap Plus
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara echoMap Plus på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort echoMap Plus från strömkällan och fästet.

1) När den är ihopparad med en kompatibel telefon
2) Automatisk guidning är avsett endast för planering och ersätter inte säker navigering.

Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Förpackningen innehåller:
• echoMap Plus 92sv
• Ström-/datakabel
• Adapterkabel för 8-pin ekolodsgivare
• Montering för lutning med lättöppnad hållare
• Nedsänkt montering
• Skyddshölje
• Material
• Dokumentation

Mer information

Vikt 2.45 kg
Dimensioner 282 × 60 × 164 mm
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Kapsling

IPX7

Skärmtyp

WVGA

Upplösning

800 x 400 pixlar

Förbrukning

18 W

Antenn

Intern, eller extern via NMEA 2000

Mottagare

5 Hz

Monteringsalternativ

Monteringsbygel eller nedsänkt montering

Anslutningar

1 Panoptix™ port, WiFi

Format datakort

Waypoints

5000

Rutter

100

Spårlogg

50000 punkter, 50 sparade spår

NMEA 0183 kompatibel

NMEA 2000 kompatibel

Ekolod

Ja (12-pin)

Video ut

Nej

Video in

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “* Garmin echoMap Plus 92sv utan ekolodsgivare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *