Instrumentpaket Garmin GMI Wired startpaket 52

15.999,00 kr / st

Ett komplett instrumentpaket från Garmin. Ett instrument med färgskärm, kombinerad logg- och ekolodsgivare och vindgivare.

Artikelnr: 1-1861 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

gWind-givaren, med twin-fin-teknik och design för mer exakt TWS och TWA, kan köpas i 2 separata paket eller som en fristående enhet. Paketen innehåller en gWind-givare, GMI™ 20 marint instrument med färgskärm, GND 10 Black Box-brygga och DST800 smart genomskrovsgivare. Ett paket innehåller också ett GNX™ 20 marint instrument.

gWind-givaren har twin-fin-teknik med trebladig propeller för mer exakt TWS i svag vind medan twin-fin-designen ger stabilare TWA. Den trebladiga propellern är, till skillnad från en kopputformad, alltid effektiv. I kombination med optisk avläsning ger den här givaren överlägsen noggrannhet vid låga vindhastigheter och ger även utmärkt linjäritet. Givaren är ansluten direkt till GND 10 som skickar vindinformationen till GMI 20 och/eller GNX 20.

GND 10 gör att data från gWind-givaren kan delas mellan NMEA 2000 och Nexus-nätverket. Det är en enkel plug-and-play-installation utan behov av användarkonfiguration eller systemkonfiguration.

GNX 20, med svarta siffror mot vit eller färgad bakgrund, visar vindinformation samt djup, hastighet och mer än 50 sjöfarts- och båtparametrar. Den glaskantade skärmen med icke-bländande linsbehandling har utmärkt läsbarhet dagtid och nattetid med siffror med hög kontrast som är skalbara upp till 36 mm.

GMI 20 visar vindinformation samt djup, hastighet och mer än 100 sjöfarts- och fartygsparametrar. Den stora, klara 4-tums färgskärmen med extra stora siffror är lätt att läsa av på håll och har en betraktningsvinkel på 170 grader.

Den smarta genomskrovsgivaren DST 800 förser NMEA 2000-nätverket med information om vattendjup, fart genom vattnet och vattentemperatur. Den här givaren på 100 W kan avläsa djup upp till 330 fot, har en driftfrekvens på 235 kHz och en lobvinkel på 10 x 44 grader.

Mer information

Vikt4.28 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Instrumentpaket Garmin GMI Wired startpaket 52”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *