Raymarine Element 12 HV

22.990,00 kr / st

Raymarine Element – en plotter med suverän ekolodsfunktion och genomtänkt knappstyrd meny, levereras exklusive ekolodsgivare.

Med integrerad RealVision 3D-ekolodteknik somförbättrar sikten under ytan. Tekniken ger 3D-bilder av bottnen och mer exakt indikering av fisk.

HyperVision förstärker 3D-ekolodet med DownVision, SideVision och RealVision så att du kan se struktur, vegetation och fisk med naturtrogna detaljer. Försedd med ekolodsmodul för traditionellt, HyperVision och SideVision-lod. Ekolodsgivare och sjökort ingår ej.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 2513824000098 Kategorier: ,

Beskrivning

Fem skäl till varför Raymarine Element hjälper dig med fisket!

Oavsett om du tävlingsfiskar eller gör det för nöjes skull är nya Element™ CHIRP Sonar/GPS Series från Raymarine ett effektivt nytt verktyg som hjälper dig hitta och fånga mer fisk. Enkel att äga och lätt att använda – Raymarine Element hjälper dig lyckas på vattnet. Här är fem anledningar till det:

 1. Båtar med glasbotten är inte särskilt praktiska 
  Element ger de skarpaste bilderna av undervattensvärlden via HyperVisionTM 1.2 megahertz superhögupplöst ekolodsteknik och en allt-i-ett-givare. HyperVision-tekniken tar CHIRP-ekolod, DownVision, SideVision och Raymarine RealVisonTM 3D-ekolod till nästa nivå av precisionsbilder och möjligheter att hitta fisk. Detta hjälper dig att se och förstå strukturer, växtlighet, bete och fisk i realtid med naturtrogen tydlighet.
 2. Skärmlagg är riktigt irriterande 
  Element har oöverträffad effekt och hastighet inom sin kategori, tack vare en kraftfull fyrkärnig processor som finns i samtliga modeller på 7”, 9” och 12”. För dig som fiskare innebär detta omedelbara uppdateringar av sjökort, sid- och menyövergångar samt mjuka, högupplösta ekolodsbilder – oavsett om du använder Raymarines informationsintensiva RealVision 3D-ekolod eller alla fyra ekolodsmodulerna samtidigt.
 3. Du har bättre saker för dig än att läsa ännu en användarhandbok 
  Element ger dig en överskådlig användarupplevelse som är utformad för fiskare. En extra stor waypoint-knapp gör det snabbt och enkelt att markera fisk, strukturer eller andra intressanta platser medan tre programmerbara snabbknappar öppnar dina favoritsidor eller favoritvyer med ett tryck.Operativsystemet LightHouse Sport har ikoner för vanliga fiskeaktiviteter som att kasta, pimpla och dörja. Via ikonerna får du tillgång till förkonfigurerade ekolodsvyer som stöder dessa tekniker på bästa sätt. Elements intuitiva, användarcentrerade användning innebär att du kan ägna mindre tid åt att lära dig om elektronik och navigera på menyer och mer tid åt att lära dig om platsen där du fiskar.
 4. Bra fiske finns inte alltid på kartan 
  Element har stöd för olika alternativ för fiskekartor, däribland Navionics, LightHouse NC2 med Fishing Hot Spots, Standard Mapping, C-MAP med flera. Bäst av allt är att Element gör det lätt att skapa egna kartor medan du fiskar eller är på väg. Med Navionics SonarChart Live och Raymarine RealBathy™ personlig inspelning av ekolodskarta kan Element skapa anpassade kartor som de andra önskade att de hade, men inte har.
 5. Du vill ha det bästa, men behöver fortfarande pengar till bensin och bete 
  Element, som har Raymarines överlägsna ekolod, oöverträffade hastighet, enkelt och möjlighet till anpassade kartor, levererar Raymarines bästa fisketeknik till fiskarvänliga priser. Vill du ha den bästa tillgängliga ekolods- och GPS-tekniken för fiske utan att behöva betala för en multifunktionsdisplay med funktioner du aldrig använder? Utrusta din båt med ett nytt Element ekolod/GPS från Raymarine och se till att du tar hem segern på vattnet.

Mer information

Vikt 3 kg
Dimensioner 215 × 357 × 62 mm
Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Temperaturområde

-25°C till + 55°C

Kaspling

IPX6 och IPX7

Upplösning

1280 x 800 pixlar

Förbrukning

25 W max

Antenn

Inbyggd GNSS-mottagare: GPS/GLONASS

Format datakort

NMEA 0183 kompatibel

NMEA 2000 kompatibel

Radarkompatibel

Ekolod

Inbyggd ekolodsmodeul CHIRP, DownVision (Standard och Hyper), SideVision (Standard och Hyper), RealVision™ 3D (Standard och Hyper). Ekolodsgivare ingår ej.

Anslutningar

1 x Ström, 1 x Ekolod (15-pinnar), 1 x NMEA 2000, WiFi

Waypoints

5000

Rutter

50

Spårlogg

Max 15 spår, max 10000 punkter per spår

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Raymarine Element 12 HV”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *