Garmin inReach Mini marine bundle

4.499,00 kr / st

Kommunicera globalt

  • Liten, tålig och lätt satellitkommunikationsenhet med tvåvägs-sms via globalt Iridium®-satellitnätverk (satellitabonnemang krävs)
  • Utlös ett interaktivt SOS till den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen (satellitabonnemang krävs)
  • Skruvfäste och 12-volts strömkabel ingår för enkel installation
  • Åtkomst till nedladdningsbara kartor, sjökort, flygbilder i färg och annat innehåll med den kostnadsfria Earthmate®-appen och kompatibla enheter
  • inReach-tjänst för väderprognos med informativa uppdateringar finns som tillval direkt i din inReach Mini eller ihopparade enhet – standard- och premiumalternativ för väder finns
  • Skicka och ta emot inReach-meddelanden med kompatibla Garmin-enheter, inklusive uppkopplade handburna enheter och wearables

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 2513824000142 Kategorier: ,

Beskrivning

Med inReach Mini Marine Bundle får du sinnesro på dina äventyr utan att den tar upp utrymme ombord. Med den tåliga och kompakta satellitkommunikationsenheten kan du skicka och ta emot sms, spåra och dela din resa och, om nödvändigt, utlösa ett SOS-larm och kontakta GEOS dygnet runt-öppna nödhjälpstjänst.

Framtagen för din båt

Fäst enkelt inReach Mini på rodret med det medföljande skruvfästet, och håll det laddat med strömkabeln på 12 volt. Om du inte är ansluten till strömkabeln håller det inbyggda, laddningsbara litiumbatteriet upp till 90 timmar i standardläget med 10 minuters spårning och upp till 24 dagar i strömsparläge.

inReach Mini är bara drygt 10 cm hög, 5 cm bred och väger endast 100 gram, och tar därför inte upp värdefullt utrymme på båten. Dessutom är den stöttålig och vattenklassad till IPX7 för hållbarhet du kan lita på.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det

GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv. De finns tillhands dygnet runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter samt räddningspersonal i ditt område. När du utlöser ett nödanrop bekräftar de att hjälp är på väg och uppdaterar dig regelbundet om status på nödhjälpstjänsten.

Flera sätt att ansluta

Med trådlös anslutning från enhet till enhet kan du använda fjärrstyrning och skicka och ta emot meddelanden med inReach Mini med hjälp av kompatibla Garmin-plottrar, handenheter, handburna enheter eller andra mobila enheter. Med GPS-baserad platsspårning kan du dela dina platser med vänner och bekanta där hemma eller på sjön. Du kan också dela din resa på sociala medier.

Para ihop med en mobil enhet

Använd den kostnadsfria Earthmate-appen för att synkronisera din inReach Mini med en kompatibel mobil enhet via trådlös Bluetooth®-teknik och få tillgång till obegränsade kartor, flygbilder och sjökort. När ihopparningen är klar kan du använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten och få tillgång till telefonens kontaktlista för enklare meddelandehantering på din inReach Mini.

Väderprognoser var du än är

Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach Mini eller en kompatibel enhet som är ihopparad med Earthmate-appen. Standard- och premiumpaket för väder finns. Du kan begära väderprognoser för din nuvarande plats eller andra waypoints eller destinationer i din resplan, så att du vet vilka förhållanden som väntar.

Flexibla satellitsändningsplaner

Om du vill använda Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Mini kommer ett aktivt satellit- abonnemang att krävas. Beroende på användningsnivå kan du ha ett avtal som löper på ett år eller en flexibel månadsplan.

Obegränsad molnlagring och reseplanering

Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till molndrivna webbplatsen Garmin Explore för att planera dina resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och texter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, länka dina konton i sociala medier, lagra all din positionsspårningsinformation och mycket mer.

Mer information

Vikt0.5 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Garmin inReach Mini marine bundle”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *