Maretron GPS-antenn GPS200 NMEA 2000

4.550,00 kr / st

Maretrons GPS200 är en toppmodern 32-kanalig GPS-antenn och mottagare som kan producera fem positionsfixar per sekund. GPS200 har oöverträffad känslighet och kan även monteras under ett glasfiberdäck. En ytterligare fördel med GPS200 är att den sänder information om precisionsmagnetisk variation med den nuvarande positionen och världsmagnetiska modellen (WMM-2010).

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Beskrivning

GPS200 antennen/mottagaren är en plug-and-play-enhet som är helt kompatibel och certifierad enligt NMEA 2000® Standard. Den kommer direkt att ansluta till ett NMEA 2000®-nätverk och kommunicera med navigationsprogram, kartplotters, autopiloter och dedikerade instrumentskärmar – som t.ex. Maretrons DSM250 grafiska display – och det kompakta, vattentäta huset ger år av pålitlig prestanda.

GPS200 avkodar automatiskt GPS-korrigeringssignaler från satellitbaserade förstärkningssystem (SBAS), inklusive det nordamerikanska Wide Area Augmentation System (WAAS), det europeiska geostationära navigationsöverläggningssystemet (EGNOS) eller det asiatiska multifunktionstransportsatellitsbaserade förstärkningssystemet (MSAS) för att ge bättre än 2,5m noggrannhet. GPS200 monteras enkelt på alla 1″ standard marina fästen med 1″ -14 gänga. Den kan också monteras direkt på ett däck.

Mer information

Vikt0.4 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maretron GPS-antenn GPS200 NMEA 2000”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *