B&G Vulcan 7R

9.990,00 kr / st

B&G:s Vulcan-utbud av seglingsplottrar ger visshet i seglingen. Oavsett om du är erfaren seglare eller precis har börjat, är Vulcan fullpackad med funktioner som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din tid på sjön.

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: 2513824001774 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Lättanvänd pekskärm

Vulcan-serien är utformad för att vara lika intuitiva som en surfplatta eller smartphone. Den ljusstarka displayen med låg profil är läsbar även i direkt solljus, och den responsiva pekskärmen ger fingertoppsstyrning även i stänk och grov sjö. Zoom med två fingrar, svep- och tryckkontroller gör att du enkelt kan mata in waypoints och rutter och visa kartdetaljer.

Enkelt att lägga till waypoints och rutter

Låt Vulcan vägleda dig säkert till din destination: placera ut waypoints och rutter med ett enda tryck på sjökortet och låt Vulcan ta dig dit med tydlig, intuitiv grafik och data för vägledning. Lägg till ett kompatibelt sjökort för att dra nytta av automatiska rutter och låt Vulcans intelligenta programvara välja den bästa och säkraste vägen till din destination.

Särskilda seglingsfunktioner för fritidssegling och kappsegling

Du kan använda Vulcan som en enkel sjökortsplotter så fort du ansluter den till en strömkälla, eller för mer avancerade funktioner kan du lägga till instrument för hastighet, djup och vind. Låt Vulcan ta hand om komplicerade beräkningar – så att du kan slappna av och njuta av seglingen.

Autopilotstyrning

Placera Vulcan i hjärtat av båten och ta kontrollen över din B&G-autopilot från Vulcan-pekskärmen. Med en styrenhet installerad någon annanstans kan de intuitiva kontrollerna nås från vilken skärm som helst med en enkel tryckning och ger dig möjlighet att ändra kurs, slag, gipp, segla efter vind eller kompass. Dra nytta av avancerade seglingsalgoritmer som gör B&G-autopiloterna lika bra som den bästa rorsman – allt från Vulcan-pekskärmen.

Spegla skärmen på din telefon

Vulcan-displayen är vattentät och kan läsas i solljus, vilket ger dig en tillförlitlig navigeringsdisplay vid rodret eller sjökortsbordet – och nu kan du se den var som helst ombord på din smartphone eller surfplatta. Med inbyggd WiFi kan du spegla och styra skärmen varifrån som helst ombord med hjälp av Link-appen på din mobila enhet, för en kostnadseffektiv lösning med två stationer. Säkerhetskopiera dina inställningar och waypoints, eller anslut till en trådlös hotspot eller marin WiFi för att ladda ner väderprognoser och programuppdateringar direkt till din enhet. Anslut telefonen via Bluetooth för att läsa och svara på textmeddelanden från plotterns display.

Huvudfunktioner

  • Lättanvänd display med multi-touch
  • Särskilda seglingsfunktioner för fritidssegling eller kappsegling: SailSteer, SailingTime, RacePanel, Laylines
  • Lätt att integrera – Anslut Vulcan till ett befintligt system och lägg till grundläggande seglingsfunktioner
  • Klar att använda med Broadband Radar™ och ForwardScan™
  • Inbyggt Wi-Fi
  • Styr din B&G-styrenhet
  • Display för instrumentdata

Ytterligare information

Volymvikt 4,5 kg
Tillverkare

Tillverkarens artikelnr

Spänning

Temperaturområde

-15°C till +55°C

Kapsling

IPX6 och IPX7

Upplösning

800 x 480 pixlar

Förbrukning

20 W max

Mottagare

10 Hz

Antenn

Intern, eller extern via NMEA 2000

Monteringsalternativ

Monteringsbygel, eller nedsänkt montering

Format datakort

NMEA 0183 kompatibel

NMEA 2000 kompatibel

Radarkompatibel

Ekolod

Ingår ej

Anslutningar

1 x Ström, 1 x Ethernet, 1 x NMEA 2000, Bluetooth, WiFi

Waypoints

6000

Rutter

500

Spårlogg

Max 50 spår, max 12000 punkter per spår

Network Load (LEN)

1