Garmin GPSmap 1222 Touch

24.799,00 kr / st

Plotter med full nätverkskapacitet och 12-tums pekskärm

  • Full nätverkskapacitet så att du kan bygga ditt marina system
  • Med nätverksdelning kan du dela data mellan alla kompatibla enheter som är anslutna till nätverket
  • Stöder andra ekolodsmoduler (tillval), exempelvis all-seeing ekolodet Panoptix
  • Lägg till den kostnadsfria allt-i-ett-appen ActiveCaptain™ och få kontroll över din marina upplevelse i stort sett var du än är
  • Kompatibel med tillvalet BlueChart® g3 Vision® HD-sjökort för automatisk vägledning med mera

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 2513824000136 Kategori:

Beskrivning

Ta steget upp till en plotter med 12-tums pekskärm med GPSMAP 1222 Touch. Den är perfekt för kustnavigatörer med full nätverkskapacitet så att du kan bygga ditt marina system med radar, autopilot, ekolodsmoduler och sensorer. Den har även stöd för FLIR-kameror, GRID-knappsats, FUSION-Link-ljudsystem, VIRB®-kamerastreaming med mera. Med nätverksdelning kan du dela data mellan alla kompatibla enheter som är anslutna till nätverket. Wi-Fi® är inbyggt och stöder ActiveCaptain-appen. Den innehåller en global baskarta och en 10 Hz GPS med en uppdateringsfrekvens på 10 gånger per sekund.

GPSMAP 1222 Touch är fullständigt nätverksanslutet via Garmins marina nätverk, NMEA 2000®/NMEA 0183, J1939 samt inbyggd ANT®-anslutning. På så sätt kan du bygga ditt marina system med radar, autopilot, ekolodsmoduler, instrument, sensorer, FLIR-kameror, FUSION-Link, VIRB-kamerastreaming med mera. Med nätverksdelning kan du dela data mellan alla kompatibla enheter som är anslutna till nätverket.

Med inbyggt Wi-Fi får du tillgång till den kostnadsfria allt-i-ett-appen ActiveCaptain. Med den kan du få kontroll över din marina upplevelse i stort sett var du än är. Den skapar en enkel och samtidigt kraftfull anslutning mellan en kompatibel mobil enhet och din Garmin-plotter, sjökort, kartor och båtgruppen. Var du än befinner dig får du obegränsad tillgång till dina kartor, möjlighet att köpa nya kartor och sjökort samt åtkomst till gruppen Garmin Quickdraw Contours. Fortsätt att vara ansluten med smartaviseringar på plotterskärmen. Du kan även planera en resa eller förfiska i en sjö och ActiveCaptain synkroniserar automatiskt med plottern. Eller till och med ta emot aviseringar om uppdateringar av programvaran och bestäm när du vill ladda ned dem på din enhet.

För att du ska få en vindmaximerande konkurrensfördel finns en sida för vägledning före tävling. Den visar din virtuella startlinje samt datafält som visar laylines, tid att bränna före start och en tävlingstimer som kan synkronisera mellan alla Garmin GPS-produkter i ditt nätverk. Dessutom omfattar övriga seglingsfunktioner som stöds förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer, bäring och avdrift, uppgifter om faktisk och skenbar vind med mera.

Snabb och följsam 10 Hz GPS- och GLONASS-mottagare uppdaterar din position och kurs 10 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Nu går det snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dem.

Mer information

Vikt5.33 kg
Dimensioner330 × 226 × 79 mm
Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Kapsling

IPX7

Upplösning

1280 x 800 pixlar

Skärmtyp

WXGA-display

Mottagare

10 Hz

Antenn

Intern, eller extern via NMEA 2000

Monteringsalternativ

Monteringsbygel, eller nedsänkt montering

Format datakort

NMEA 0183 kompatibel

NMEA 2000 kompatibel

Radarkompatibel

Ekolod

Ingår ej, extern Blackbox kan köpas separat

Anslutningar

1 x Ström/NMEA 0183 (x 1), 2 x Ethernet, 1 x Video in (BNC), 1 x Video ut (HDMI), 1 x NMEA 2000, WiFi, 1 x J1939

Waypoints

5000

Rutter

100

Spårlogg

50000 punkter, 50 sparade spår

Förbrukning

2,4 A

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Garmin GPSmap 1222 Touch”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *