Raymarine Axiom 12 PRO-S

45.390,00 kr / st

Axiom Pro 12 som finns med RealVision 3D (PRO-RVX), 1 kW CHIRP-ekolod (PRO-S) och Raymarines HybridTouch-kontroll är den nya standarden för allt-i-ett-displayer. Och med en blixtsnabb fyrkärnig processor, en superklar IPS och smart LightHouse OS, levererar Axiom Pro en smidig och intuitiv navigationsupplevelse.

Kan restnoteras

Artikelnr: 1-2543 Kategori:

Beskrivning

NAVIGERING MED HÖGPRESTANDA
Axiom Pro är konstruerad för befälhavare som vill ha allt. Axiom Pro som finns med RealVision 3D, 1 kW CHIRP-ekolod och Raymarines HybridTouch-kontroll är den nya standarden för ”allt-i-ett” multifunktionsenheter. Och med en blixtsnabb fyrkärnig processor, en superklar högdefinitions-IPS och smart LightHouse OS, levererar Axiom Pro en smidig och intuitiv navigationsupplevelse. Axiom Pro är lätt att bygga ut till ett avancerat navigationsnätverk som innehåller flera Raymarine Axiom-displayer, CHIRP Radar, Evolution autopilot, FLIR-teknik för mörkerseende och mycket mer.

EKOLOD ÄR STANDARD
Axiom Pro finns med inbyggd enkanaligt High CHIRP-ekolod Du som fiskar offshore bör välja Axiom Pro med RealVision 3D-ekolod plus ett inbyggt ekolod på 1 kW.

INTUITIV KONTROLL
Lättanvända LightHouse 3 OS med HybridTouch-kontroll ger skepparen flexibilitet med flerfunktions-touch och knappsatshantering vid hårt väder.

KRAFTFULL PRESTANDA
Fyrkärnig processor i kombination med superklar, högupplöst IPS-displayteknik ger blixtsnabb hastighet och kristallklar bild.

Mer information

Vikt5.44 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Raymarine Axiom 12 PRO-S”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *