Raymarine Axiom 9 PRO-S

29.390,00 kr / st

Axiom Pro 9 som finns med RealVision 3D (PRO-RVX), 1 kW CHIRP-ekolod (PRO-S) och Raymarines HybridTouch-kontroll är den nya standarden för allt-i-ett-displayer. Och med en blixtsnabb fyrkärnig processor, en superklar IPS och smart LightHouse OS, levererar Axiom Pro en smidig och intuitiv navigationsupplevelse.

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Artikelnr: 1-2542 Kategori:

Beskrivning

NAVIGERING MED HÖGPRESTANDA
Axiom Pro är konstruerad för befälhavare som vill ha allt. Axiom Pro som finns med RealVision 3D, 1 kW CHIRP-ekolod och Raymarines HybridTouch-kontroll är den nya standarden för ”allt-i-ett” multifunktionsenheter. Och med en blixtsnabb fyrkärnig processor, en superklar högdefinitions-IPS och smart LightHouse OS, levererar Axiom Pro en smidig och intuitiv navigationsupplevelse. Axiom Pro är lätt att bygga ut till ett avancerat navigationsnätverk som innehåller flera Raymarine Axiom-displayer, CHIRP Radar, Evolution autopilot, FLIR-teknik för mörkerseende och mycket mer.

EKOLOD ÄR STANDARD
Axiom Pro finns med inbyggd enkanaligt High CHIRP-ekolod Du som fiskar offshore bör välja Axiom Pro med RealVision 3D-ekolod plus ett inbyggt ekolod på 1 kW.

INTUITIV KONTROLL
Lättanvända LightHouse 3 OS med HybridTouch-kontroll ger skepparen flexibilitet med flerfunktions-touch och knappsatshantering vid hårt väder.

KRAFTFULL PRESTANDA
Fyrkärnig processor i kombination med superklar, högupplöst IPS-displayteknik ger blixtsnabb hastighet och kristallklar bild.

Mer information

Vikt4.04 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Raymarine Axiom 9 PRO-S”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *