B&G radar Halo24

32.990,00 kr / st

Med den revolutionerande radarn HALO24 ser du nästan i realtid och den hjälper dig att undvika kollisioner med en unik kapacitet på 60 varv/minut på nära håll. Upptäck blixtsnabbt faror med VelocityTrack™-dopplerteknik och njuta av täckning på kort och lång räckvidd samtidigt (upp till 48 sjömil) från en kompakt 24-tums kupolantenn.

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Artikelnr: 2513824001776 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Se nära och på avstånd med en kompakt kupolantenn

HALO24 är perfekt för medel till stora segelbåtar och levereras i en kompakt kupolantenn som ger exakt detektering på kort, medellångt och långt avstånd. Bevaka två områden samtidigt i läget för dubbla mätområden så att du kan hålla ett öga på vädret samtidigt som du spanar efter kollisionsrisker på nära håll. HALO24-radarns pulskomprimeringsteknik fungerar lika bra på alla avstånd samtidigt som den skarpare strålen gör det lättare att urskilja små eller avlägsna objekt.

Perfekt översikt för att för att undvika kollisioner

HALO24-radarn sveper 360 grader varje sekund tack vare nyskapande teknik som möjliggör 60 varv/minut med en räckvidd på upp till 1,5 sjömil. Med de supersnabba uppdateringarna ser du nästan i realtid på nära håll och kan undvika kollisioner.

Inbyggd VelocityTrack™-dopplerteknik

VelocityTrack™-tekniken visar på ett ögonblick om målen är på väg mot eller rör sig bort från dig. Enkel färgkodning framhäver potentiella risker, ger dig en bättre uppfattning av situationen och minskar risken för kollision ytterligare. HALO24-radarn har ingen gräns för antalet mål på skärmen samtidigt och kontrollerar automatiskt alla objekt i området så att du inte behöver välja ut mål manuellt.

Alltid redo

HALO24-radarn startar på ett ögonblick från viloläget för att hjälpa dig exakt när och där du behöver den. Även om HALO24-radarn är helt avstängd så startar den på några sekunder, inte minuter som en traditionell pulsradar. Vare sig problemet är trånga vattenvägar eller dålig sikt så löser HALO24-radarn det med en tydlig och aktuell bild av din omgivning.

Den lättaste 24” radarn  för bättre prestanda

HALO24 har en kompakt design och väger endast 6,75 kg vilket minimerar påverkan på båtens prestanda när varje sekund räknas.

HALO24 radar kräver en Ethernet-ansluten B&G flerfunktionsskärm eller radarstyrenhet. MARPA-objektspårning kräver en kurssensor och GPS-mottagare.

Huvudfunktioner

  • 48 nm räckvidd från en kompakt 24-tums kupol
  • Den lättaste 24” radarn  för bättre prestanda
  • Avancerad pulskomprimeringsteknik med skarpare stråle
  • Dubbla mätområden samtidigt för god sikt på alla avstånd
  • Supersnabba 60 varv/minut på avstånd upp till 1,5 nm
  • VelocityTrack™-dopplerteknik för att undvika kollisioner
  • Enkel användning med lägena Harbour, Offshore, Weather och Bird
  • MARPA-objektspårning (upp till 10 mål, 20 med dubbel räckvidd)
  • Redo direkt från vänteläge
  • Väder och måldetektering som är bäst i klassen

Mer information

Vikt 5 kg
Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Kapsling

IPX6

Sändningseffekt

Antennsvep

Upp till 60 varv/minut (beror på avståndet)

Lobvinkel

3,9° horisontellt

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”B&G radar Halo24”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *