Rea!

Furuno WiFi radar DRS4W

16.990,00 kr / st

Furunos wireless radar består av den digitala radarantennen DRS-4W med inbyggd WLAN modul och Din egen iPad / iPhone med gratisappen Marine Radar.

Radomantennen är i ”streamline” utförande för minsta vindmotstånd, 49 cm i diameter och med förfinad målseparering. Uteffekten på 4 kW ger avståndsområden ut till 36 nm samt en uppdateringshastighet på 24 varv/minut. Antennen har inbyggd WLAN modul och behöver endast anslutas till 12/24 VDC via strömkabeln på 10 eller 15 meter (tilbehör).Den tillhörande radar-appen är utvecklad av Furuno och laddas gratis hem via Apple Store för användning i en iPhone eller iPad. Appen är mycket enkel att använda och har alla de basfunktioner man behöver i en radar. En stor fördel är att om man är van att hantera en smartphone, kan man lätt lära sig att använda radar-appen. Ett exempel är t.ex. zoomfunktionen som hanteras genom ett ”tryck på skärmen” och off‐centrering av radarbildens centrum som sker genom ”tryck och flytta” funktion.

Beställningsvara, normal leveranstid ca 5 dagar.

Artikelnr: 1-351 Kategori:

Beskrivning

Den tillhörande radar-appen är utvecklad av Furuno och laddas gratis hem via Apple Store för användning i en iPhone eller iPad. Appen är mycket enkel att använda och har alla de basfunktioner man behöver i en radar. En stor fördel är att om man är van att hantera en smartphone, kan man lätt lära sig att använda radar-appen. Ett exempel är t.ex. zoomfunktionen som hanteras genom ett ”tryck på skärmen” och off‐centrering av radarbildens centrum som sker genom ”tryck och flytta” funktion.

Följ med på en provtur i Göteborgs södra skärgård

Världens första wireless radar

Koppla upp Dig direkt från Din iOS enhet, iPad eller iPhone.

Rör dig fritt och utforska

För att kunna använda Din wireless radar, skall Du ladda hem appen Marine Radar från Apple App Store (appen är gratis).

Innan du börjar använda Din radar, har Du möjlighet att öva Dig med simulatorappen Marine Radar Simulator. Här kan Du testa att hantera Din radar och dess inställningar eftersom appen inte har någon anslutning till Din antenn. Även denna app är gratis att ladda hem så varför inte testa direkt?

Den nya wireless radarn innebär att Du kan göra sådant som tidigare var omöjligt. Ta med radardisplayen varhelst Du går ombord, t.o.m. kan Du stoppa den i fickan!

Kom igång direkt

Anslut strömmen till radarantennen DRS-4W och ladda hem gratis-appen Marine Radar från App Store och Du är klar! Handhavandet är samma som med andra appar, knacka, dra, nyp – hur enkelt som helst! Dessutom kan Du ha 2 st iOS enheter anslutna samtidigt om Du vill.

Mindre kabel – mer flexibilitet

Installationen är synnerligen enkel. Montera den streamline-formade lättviktsantennen, anslut strömsladden och Du är klar, kan det bli enklare?

Mer information

Vikt 10 kg
Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Kapsling

IP26

Notering

10 eller 15 meter spänningskabel som tillval

Sändningseffekt

Antennsvep

24 varv/minut

Förbrukning

1,0 – 2,1 A (max)

Lobvinkel

7,2° horisontellt och 25° vertikalt

Räckvidd

1/16 – 24 nM

Radar Overlay

MARPA spårning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Furuno WiFi radar DRS4W”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *