Isotherm ASU 3201

10.699,00 kr / st

Ett aggregat för inbyggnad i befintlig box i framförallt segelbåtar. Med ASU-funktionen erhålles rejäl kyla till absolut minimal belastning på batterierna. Den riktiga lösningen just för segelbåtar, som sällan använder motorn.

Isotherm ASU 3201 består av en kylkompressor, som skall monteras plant i båten för att sedan klara förekommande lutningar och stampningar. Den kan monteras i ett stuvfack eller outnyttjat utrymme t.o.m. under en koj, eftersom den går i det närmaste helt ljudlöst.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 64250 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Det rostfria kylmagasinet är lägesoberoende och monteras högt i boxen. Kylmagasinet förbinds med kompressorn genom ett tre meter långt flexibelt anslutningsrör (ø 6 mm), i änden försett med återöppningsbara snabbkopplingar.

Systemet är förostfriyllt och klart och det är bara att ansluta plus och minus till batteriet. Sedan känner automatiken av spänningen i elsystemet och vet när motorn går och kompressorn skall varva upp för fullt, respektive när det är dags att snåla.

ASU 3201 lämpar sig till kylbox på max 125 liter. På kylmagasinet kan man montera en rostfri låda och använda som ett litet frysfack.

Mer information

Vikt 13.02 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Spänning

Volym

max 125 l

Förbrukning

0,4 / 5,0 A (12V)*

Temperaturområde

Ner tiil +2°C

Notering

*) Avser medel/max strömförbrukning vid 12 volt med +6°C i kylutrymmet och omgivningstemperatur +22°C mätt i normalisolerad kylbox med halva rekomenderade maxvolymen enligt ovan. Medel är snittförbrukning över tid och max är förbrukning då kompressorn går.. Kompressortyp Danfoss BD35F. Mått kylmagasin 300 x 210 x 60 mm, mått kompressor 280 x 160 x 160 mm.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Isotherm ASU 3201”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *