Rea!

BioCool – Purify my drinking water, 250 tabletter

299,00 kr / st

Kranvatten som tappas upp i ett slutet kärl blir snabbt otjänligt. Många tror att det räcker att fylla på med färskt vatten ofta, men det stämmer tyvärr inte. ett slutet system finns alltid gammalt ofräscht vatten kvar i tanken som blandas med det nya.

Med Biocool Purify my drinking water håller vattnet rent i upp till sex veckor. När vattnet är slut – fyll på nytt och dosera motsvarande antal tabletter.

4 i lager (kan restnoteras)

10% rabatt på denna produkt t.o.m. 2024-04-21. Rabatten dras av automatiskt i kassan.

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: 1-2645 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Biocool Purify my drinking water är till för alla som vill ha ett rent och fräscht dricksvatten. Vare sig du har en vattendunk på landet, husvagn, husbil, båt eller vill vara förberedd för det oväntade.

Genom sin reningsprocess kan du vara säker på att ditt vatten alltid är rent, fräscht och säkert att använda. Oavsett om du använder vattnet som dricksvatten eller för att koka kaffe. Produkten tillsätter syre i dricksvattnet, vilket gör att det bibehåller den goda smaken.

Se till att alltid ha fräscht vatten!

Produkten är miljövänlig och avger varken smak eller lukt.

ANVÄNDARINSTRUKTIONER
Dosera 1 tablett till 5 liter vatten och låt verka i minst 3 timmar före förtäring. Tablettens upplösningstid påverkas av huruvida vattnet är i rörelse eller ej samt vattnets temperatur.

BRA ATT VETA
Vid påfyllning av nytt vatten i tanken, dosera motsvarande antal tabletter i enlighet med användarinstruktionerna. Fungerar i alla typer av vattentankar av såväl metall som plast.

I vattentankar och slangsystem bildas oundvikligen beläggningar. För bästa resultat, rengör din vattentank 2-4 gånger per år med Biocool Clean my water tank.

En burk innehåller 250 tabletter och räcker till 1250 liter vatten.

Ytterligare information

Volymvikt 0,3 kg