BioCool – Clean my watertank, 50 tabletter

199,00 kr / st

Det är alltid mycket fysiskt arbete inför och efter säsongen med båt, husvagn och husbil. Att rengöra vattentanken är inte ett av dem.

Biocool Clean my water tank är ett rengöringsmedel för vattentankar. Produkten är miljövänlig och lätt nedbrytbar i naturen.

Med minimal handpåläggning rengörs insidan av tank och slangar. Dosera, fyll upp med vatten, vänta och töm ut. Klart!

2 i lager (kan restnoteras)

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Beskrivning

I tankar och slangar bildas oundvikligen beläggningar på alla ytor som kommer i kontakt med vattnet. Beläggningarna byggs upp långsamt. Det räcker inte med att fylla på nytt färskvatten. Systemet behöver rengöring för att förhindra bildandet av beläggningen.

Med Biocool Clean my water tank rengörs tankar och slangar enkelt och effektivt. Dosera antal tabletter efter tankvolym. Fyll upp systemet med vanligt kranvatten. Nu startar rengöringen. Låt verka i minst tolv timmar och töm därefter systemet. Klart. Ingen sköljning behövs. Nästan ingen handpåläggning alls!

Tips! Kranvatten som tappas upp i slutet kärl blir snabbt otjänligt. För att undvika detta krävs det att vattnet behandlas. Använd Biocool Purify my drinking water för att hålla ditt färskvatten rent och fräscht.

Vi rekommenderar att tanken rengörs 2-4 gånger per år.

ANVÄNDARINSTRUKTIONER

Dosera 1 tablett per 4 liter vattentank. Fyll upp hela systemet; tank, slangar och kranar. Låt verka i minst 12 timmar. Töm därefter ut vattnet genom bottenpluggen eller kranen. Ingen sköljning behövs.

BRA ATT VETA Rengöring av vattentanken med Biocool Clean my water tank bör göras 2-4 gånger per år. Vid påfyllning av nytt färskvatten rekommenderas Biocool Purify my drinking water för att bibehålla ett fräscht och syrerikt dricksvatten.

Efter rengöring går det bra att tömma vattnet direkt till gråvattentanken. Dosera nya tabletter motsvarande gråvattentankens volym. Bryt tabletterna i mindre bitar så att de går ner i avloppet. Låt verka 12 timmar och töm ut.

En burk innehåller 50 tabletter och räcker till en tankvolym motsvarande 200 liter.

Säkerhetsinformation

Varning
Irriterar huden. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan orsaka irritation i luftvägarna.
Skyddsangivelser
Använd skyddshandskar och ögonskydd. Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp.

Ytterligare information

Volymvikt 0,24 kg