Vinglashållare Vingel 2-pack

249,00 kr / frp

Ojämna underlag kan inte längre förstöra ditt glas eller din picknick. Att njuta av en drink på stranden eller på picknicken är något som ofta associeras med sommaren. Dessvärre står sällan glaset stadigt på klippor eller andra ojämna underlag. Tack vare vinglashållaren Vingel är det nu enkelt att ställa ifrån sig glaset och du slipper oroa dig för spill och kras.

Vinglashållaren Vingel är en sandfylld liten påse som ger vinglaset balans att stå på ojämna underlag. Sätt ner vinglasfoten i påsen, dra åt snöret och nu kan du enkelt ställa ifrån dig vinglaset på sanden, i gräset och på sluttande klippor. De små sandpåsarna är lätta att ta med i fikakorgen och går snabbt att sätta på glaset.

Påsarna är sydda med dubbelt tyg och är fyllda med sand. Dragskon ser till att vinglaset står stadigt i påsen och sanden anpassar sig efter underlaget och ger vinglaset en stabil grund att stå på.

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: Vingel Kategorier: ,

Beskrivning

Vinglashållaren är designskyddad och framtagen av mor och dotter, Anna-Karin Nilsson och Hanna Nilsson. Idén till en vinglashållaren uppstod på en av familjens många utflykter då flera glas välte omkull. Anna-Karin och Hanna bestämde sig för att göra något åt saken och kom omgående fram till en lösning.

Från idén till färdiga produkten tog det sedan inte mer än en dag! Nu har Vingel vinglashållare funnits i några år och har varit till stor hjälp för alla som gillar att dricka, äta och umgås utomhus.

Max diameter på vinglasets fot: ca 12 cm
Vikt (en påse): ca 330 gram
Diameter: ca 10,5 cm – 14 cm
Höjd: ca 5 cm

Ytterligare information

Volymvikt N/A