Firemill original – framtidens brandsläckare

1.195,00 kr / st

Firemill är en svensk produkt där allt från idé till utveckling och tillverkning skett i Sverige. Under 2018 belönades Firemill med tre prestigefyllda priser för sin unika och stilrena design. Firemill är en helt ny typ av brandsläckare och det perfekta komplementet till andra brandsläckare och pulversläckare.

Firemill levereras med kolsyrepatron och är redo att användas. Komplettera gärna med ett väggfäste, så att din Firemill kan sitta lätt åtkomligt i miljöer där brandrisken är störst, t.ex. pentry osv.

  • Sikta & vrid – enkel att använda
  • Öva – bygg trygghet och självförtroende
  • Oförstörande – livsmedelsklassad koldioxid
  • Billig och enkel – billig och enkel att återfylla
  • Exklusiv design – snygg och exklusiv design
  • Tillgänglig – låt den stå framme och ha den alltid nära till hands
Nollställ

Beskrivning

Övning ger instinkt

Det kan kännas övermäktigt att ta fram en brandsläckare. Det gör att många istället tar det man har nära, som ett lock, en trasa eller lite vatten, trots att det är mindre effektiva sätt att släcka elden. Genom att Firemill går att öva med i hemmet blir släckningen tryggare och mer instinktiv.

Brandbekämpning med en twist

Tiden mellan upptäckten av en brand och starten på släckningen är det som avgör hur stor skadan blir. Där kan en lättillgänglig brandsläckare göra skillnad. För att släcka en eld med Firemill behövs bara en twist, som att skruva på en pepparkvarn. Firemill är ett komplement till en vanlig brandsläckare och speciellt lämpad för små bränder i t.ex. pentryt.

Fyll på den själv

När kolsyrepatronen är slut kan du enkelt fylla på din Firemill med en ny patron, precis som med en kolsyremaskin. Patronen är fäst i botten på din Firemill och skyddas av ett metallhölje. Du hittar kolsyrepatronerna i vanliga hushållsbutiker. Det är enkelt att byta en tom kolsyrepatron mot en full kolsyrepatron.

Brandsäkerhet

Firemill ersätter inte din vanliga handbrandsläckare. Den är avsedd att användas tidigt i brandförloppet för att förhindra att en stor eldsvåda utvecklas. För att du ska kunna använda Firemill, ska du vara på plats när elden uppstår, kommer du senare och utrymmet redan börjat ta skada av branden bör du använda din konventionella handbrandsläckare!

Mer information

ViktInte tillgänglig
DimensionerInte tillgänglig

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Firemill original – framtidens brandsläckare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *