Glomex Zigboat startkit WiFi

6.395,00 kr / st

ZigBoat är ett helt trådlöst system för övervakning av båten med hjälp av sensorer på plats och en gratis app i mobilen eller surfplattan. Inga månadskostnader eller prenumerationer!

Systemet är baserat på stora, välkända standarder som ZigBee och WiFi och är direkt anslutet till appen på din telefon. ZigBoat skickar varningar om kritiska händelser ombord på båten, som t.ex. batterispänning, rök- eller värmeproduktion, rörelse, dörrar eller luckor som öppnas eller stängs och en mängd andra sensorhändelser.

Här kan du läsa mer om ZigBoat, ZigBee och titta på installationsfilmer.

Detta är en beställningsvara, normal leveranstid ca 4 dagar.

Artikelnr: 2513824002256 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

ZigBoat startsats för Wifi-anslutning, innehåller gateway, batterisensor, översvämningssensor och magnetkontakt för dörr/fönster. Levereras med Long Life batterier för sensorerna.

ZigBoat kräver internetanslutning av gatewayen för kommunikation med appen i telefonen. Anslutning till internet görs enklast via befintligt WiFi i marinan eller i båten, eller med kabel till stationärt nätverk. Internetanslutning kan också fås via mobilnätet med ZigBoat 2G/3G-modul (tillval). Saknas Wifi ombord kan en WebBoat Lite internetantenn vara ett bra alternativ. Med en Webboat Lite får man WiFi och internetanslutning ombord via mobilnätet.

Startkitet kan byggas ut med valfritt antal ZigBoat sensorer, smarta eluttag, modul för på/avslagning av landström och CamBoat övervakningskamera.

Tillbehör att välja på:

Man kan också såklart välja att bygga sitt eget system genom att utgå från en gateway och tillbehören ovan.

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Glomex Zigboat startkit WiFi”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *