VAKE-Larm

1.190,00 kr

VAKE-Larm larmar vid strömbortfall och har även möjlighet att sända information om temperatur.

Tillfälligt slut i lager, normal leveranstid är 5-10 arbetsdagar. Kontakta butiken för mer information.

Artikelnr: 1-443 Kategorier: ,

Beskrivning

Då VAKE strömbildare har en oslagbart hög driftsäkerhet är den svagaste länken i kedjan, tillgången på ström. Att övervaka och få en varning när strömmen bryts är viktigt för dig som använder en strömbildare men kan också vara praktiskt för andra tillämpningar.

VAKE-Larm sänder SMS med information vid elavbrott samt om elen återställs. Temperatur kan mätas både internt och externt, genom en vattentät 2 meter lång sensorkabel.

VAKE-Larm har en mängd olika konfigureringsalternativ för att passa olika användare och situationer. Larm och information skickas genom SMS till huvudanvändare och om så önskas till andra mottagare. Huvudanvändaren kontrollerar och ställer in VAKE-Larm genom att skicka SMS med kommandon. Temperaturkontroll kan konfigureras på många sätt. Jämför temperatur på de två sensorerna, varna vid snabb temperaturändring, varna vid max eller min gränsvärde eller varna bara vid vissa veckodagar.

Kontantkort ingår ej. Vi rekommenderar Telia eller Halebop då dessa kontantkort förlängs/återaktiveras vid skickade/mottagna SMS, andra kräver påfyllning av kontantkortet.

Mer information

Vikt 0.25 kg
Enhet

Styck

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “VAKE-Larm”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *