Wichard Lyf´Safe 14 meter

2.595,00 kr / st

Lyf’Safe är en justerbar livlina som kan skräddarsys efter längden på din båt (se tabellen). När Lyf’Safe fästs på din båt med de fästanordningar som medföljer enligt standarden NF EN ISO 15085, kan du röra dig säkert ombord. Denna produkt har utformats för att samtidigt skydda 2 personer på vardera 100 kg från att falla överbord. För att göra säkerhetslinesystemet helt säkert och mångsidigt måste Lyf’Safe användas med ett säkerhetsband som uppfyller standarden EN 095. Säkerhetsbandet ska anslutas till användarens säkerhetssele.

Tillfälligt slut i lager, kontakta oss för leveranstid.

Artikelnr: 83401 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Lyf’Safe består av två säkerhetslinor, som var och en består av:

  • 1 sadelgjordsväv med 1 reflexband och 2 slitstarka sidokanter, 1 ögla med en vriden ögla (A) med kraftig söm och 1 fri ända (B).
  • 1 låsspänne i rostfritt stål som kan justeras och som är speciellt utformat för att garantera låsning och optimal justering (C).
  • 1 låssystem eller hölje (D) som täcker låsspännet, med 1 underdel som är tillverkad av stöt- och ljudabsorberande elastomer och 1 självlysande överdel. Montering sker med 4 självgängande skruvar. Enheten formar sig efter däckets form.

Mer information

Vikt2.125 kg
Enhet

Styck

Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Wichard Lyf´Safe 14 meter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *