Rea!

Självskotande manuell vinsch Andersen Full Stainless

5.985,00 kr29.350,00 kr / st

Andersen vinschar är inte bara vackra att se på, det finns dessutom funktionella skäl till att de ser lite annorlunda ut än övriga vinschar på marknaden.

Power Rib-räfflorna är unika, och tillsammans med den polerade vinschytan säkerställer de ett perfekt avvägt grepp, samtidigt som skotet kan glida uppför trumman med minimal friktion vid inskotning. Detta gör vinschen mycket effektiv samtidigt som slitaget på skot och fall blir minimalt. Greppet håller sig dessutom konstant från år till år, opåverkat av nötning. Det välavvägda greppet gör också att det krävs färre varv på vinschen, vilket underlättar vid till exempel kryss.

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: ASFS Kategori: Etikett:

Beskrivning

Andersen vinschar är självjusterande och du kan använda flera dimensioner på skot och fall på samma vinsch – utan att kompromissa vare sig med säkerhet eller pålitlighet.

Materialvalet är naturligtvis avgörande för slutresultatet. Bottenplattan är t.ex. tillverkad i en legering av aluminium och brons som är ca. 2 1/2 gånger starkare än vanligt brons. Kugghjul och låsklackar är tillverkade av bearbetat AISI 316 kallpressat rostfritt stål, och är så starka att vinscharna aldrig riskerar att släppa. Materialvalet bidrar även till ett minimalt underhållsbehov, och dessutom kommer en Andersen vinsch att se lika bra ut år efter år.

Monteras med 5 st M6 skruv (flatförsänkt). Rekommenderad ingångsvinkel på linan är 3-8°.

Mer information

Volymvikt Inte tillgänglig

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Självskotande manuell vinsch Andersen Full Stainless”

Din e-postadress kommer inte publiceras.