Rea!

Självskotande manuell vinsch Lewmar EVO

7.490,00 kr16.495,00 kr / st

Lewmar vinschar är utformade för både cruising och racing seglare. Ständig utveckling resulterar i att Lewmar vinschar monteras ombord på många av världens främsta tävlingsbåtar och båtar där det ställs höga krav på funktion. Vid installationen av en vinsch rekommenderar Lewmar att vinschen skall vara monterad på en plan yta och att linan kommer in till trumman i en vinkel av 5° till 10° mot basen. Denna vinkel kan åstadkommas genom att använda en kil mot basen vid monteringen.

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: LSMEVO Kategori: Etikett:

Beskrivning

EVO självskotande vinschar är en vidareutveckling av den berömda Lewmar Ocean vinschen. EVO bygger på Lewmars erkända erostfriarenhet från konstruktion och tillverkning av moderna vinschar. Tack vare det breda sortimentet finns det en EVO till varje båt. De är enkla att sköta och underhålla – inga verktyg krävs. Finns i två färger (svart eller kromad). Vinschar från storlek 40 och uppåt kan konverteras till eldrift.

Den inbyggda matararmen i rostfritt stål täcker winchens ovansida helt och hållet, vilket hindrar linan från att fastna ovanför linspåret. Matararmen kan justeras så att den matar ut linan ur linspåret och ner i sittbrunnen.

 

Mer information

Volymvikt Inte tillgänglig
Enhet

Styck

Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Självskotande manuell vinsch Lewmar EVO”

Din e-postadress kommer inte publiceras.