VAKE organisk antifrostvätska 4 liter

269,00 kr / st

Producerad av biologisk råvara under farmaceutisk kontroll för mattillsatser. Den gröna färgen kommer från klorofyll. Är till skillnad från så kallad ”Miljö”-glykol helt säker för människor, djur och natur.

Enastående smörjande egenskaper för pumpar, ventiler och packningar. Naturligt korrosionsinhibiterande utan giftiga tillsatser.

2 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 1-2526 Kategorier: ,

Beskrivning

Används med fördel där återvinning av vätska är svår, t.ex. avlopp, tankar, toalett, vattenburna värmesystem och tyngder för presenningar.

Vid användning i icke-cirkulerande system så skyddar VAKE Antifrostvätska mot frostsprängning ner till -70 C vid 50/50 blandning. Vid användning i motorkylar-system, följ fabrikantens anvisningar.

VAKE Antifrostvätska är en Glycerinbaserad produkt och innehåller även 0,5% vatten.

Tänk på miljön
VAKE Antifrostvätska innehåller ingen form av Glykol. Vår mission är att erbjuda ett bättre alternativ till Glykolbaserade produkter och på så sätt minska mängden Glykol som sprids i naturen. Glykol har en söt smak, barn och husdjur märker inte hur farligt det är. Barn skall uppsöka sjukhus vid så låga mängder som en tesked med 50% Etylenglykol.

Mer information

Vikt 4.32 kg
Enhet

Styck

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “VAKE organisk antifrostvätska 4 liter”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *