Presenning Super Tarp Premium UV

400,00 kr3.670,00 kr / st

100 % polyeten. Inget annat.

En transparent kvalitetspresenning tillverkad av 100 % ny polyeten – utan några tillsatser som exempelvis kalcium. Återvinningsbar. Garanterat UV-stabiliserad till 300KLU (årsmedelvärde i Sverige, 80KLU). Vikt 250 gr/m².

Nollställ
Artikelnr: P_SPPM3 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Inga plast eller metallöljetter som går sönder

Super Tarp skiljer sig från andra polyetenpresenningar eftersom den inte har plast eller aluminiumöljetter. Istället är den försedd med förstärkningsband där det sitter öljettanvisningar var 10:e cm. Förstärkningsbanden har visat sig vara betydligt mer hållbara än traditionella öljetter och gör dessutom presenningen styvare.

Storlek 6 x 8 m och större har extra förstärkningar i mitten längs långsidan. Bra som extra skydd uppe vid nocken.

Formskär presenningen

Vissa storlekar har extra diagonala förstärkningsband på långsidan vilket gör det möjligt att på ett enkelt sätt smala av och göra presenningen kilformad föröver.

Komplettera med elastiska ankarstroppar och öka livslängden på presenningen

Ett nödvändigt tillbehör till alla polyetenpresenningar på marknaden om man vill att de ska hålla i många år. Fästs i öljetter eller öljettanvisningar och placeras på cirka 50-75 cm avstånd från varandra på presenningens långsida.

Miljö

Eftersom duken är tillverkad enbart av 100% polyeten utan några andra tillsatser, eller materialblandningar är presenningen helt återvinningsbar. När presenningen är uttjänt, lämna in den på närmaste återvinningsstation.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Enhet

Styck

Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Presenning Super Tarp Premium UV”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *