Täckställning för motorbåt

/ st

Skräddarsydda täckställningar för din motorbåt. Det garanterar både funktion och perfekt passform.

Båtställningarna från Press och Son är tillverkade för att ha en lång livslängd. Byter du båt går det att lätt bygga om ställningen så att den passar även en annan båtmodell. I verkstaden i Bromma kan man hjälpa till med både ombyggnad och reparation av båtställningen.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT PÅ EN TÄCKSTÄLLNING TILL JUST DIN BÅT! ANGE BÅTMODELL SAMT VILKEN MODELL AV TÄCKSTÄLLNING DU ÖNSKAR (SE NEDAN).

Artikelnr: P_STSM1 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Däckställning motorbåt

Däckställning premium motorbåt är specialanpassad efter varje båttyp vilket ger en perfekt passform. Vid leverans får du med en bild på din båt med ställningen inritad – allt för att monteringen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Enkel montering

Däckställningarna monteras till pulpits, badbrygga, handräcken eller knapar. Samtliga stödben är justerbara vilket gör det enkelt att reglera höjden på ställningen. För att förenkla monteringen av täckställningen är alla rörfästen och teleskop redan ihopskruvade vid leverans. Enklare kan det inte bli!

Vi ser till att du kan ha din ställning länge – mycket länge!

Produkterna från Press & Son är tillverkade för att ha en lång livslängd. Byter du båt går det lätt att bygga om ställningen så att den passar även den nya båten. Du kan få tag på reservdelar – året om.

A-ställning för motorbåtar

A-ställning för motorbåt är en klassisk ställning som är lämplig för båtar som saknar pulpits och andra fästmöjligheter på däck eller där man av andra orsaker vill undvika att fästa ställningen på däck. A-benen står på marken. Teleskopiska takstolar som fästs uppe på däck. Finns i ett flertal olika varianter. Mycket enkel att montera.

Mer information

Enhet

Styck

Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Täckställning för motorbåt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *