Tillägg för termostatstyrning

(1 kundrecension)

1.990,00 kr / st

Nu kan du, samtidigt som du beställer en kamin eller TOBY regulator – beställa regulatorn med termostatstyrning. Du kan då ställa in en önskad temperatur och termostaten reglerar bränsleflödet i regulatorn.

Termostaten kommer med en sensor som har två meter kapillärrör.

Observera att termostatstyrning ej kan efterbeställas till befintlig regulator. Den kan endast köpas i samband med ny kamin, eller regulator. Beställningsvara, normal leveranstid ca 5 dagar.

Lagersaldo uppdateras en gång per dygn och är endast en uppskattning.

Artikelnr: REF43TT Kategori:

Ytterligare information

Enhet

Styck

Tillverkare

Tillverkarens artikelnr

1 recension av Tillägg för termostatstyrning

 1. Björn

  Köpte denna regulator till en Refleks 62MK och fick den inte att reglera temperaturen så som jag förväntade, hög inställning gav lägre temp än låg och inget samband mellan inställd temp och avgiven.
  Efter mkt testande och sökning på nätet så kom jag fram till att den har ett konstruktionsfel, Danfosstermostaten behöver ett mottryck på ca 15N från ventilen den ska reglera för att fungera korrekt, vilket Tobyregulatorn inte har.
  Hade också problem med att kaminen slocknade vilket visade sig bero på att inställningen för lägsta oljeflöde behövde justeras på två ställen, det ena synligt och lättåtkomligt men det andra dolt under fästet för termostaten.
  Tyvärr saknas också manual för den här regulatorn.
  Först sedan jag installerat en fjäder som ger rätt mottryck, justerat minsta oljeflöde och kalibrerat termostat och regulator så fungerar den.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *