Förtöjningsfjäder UNIMER U-Cleat

225,00 kr385,00 kr

U-Cleat fjädern har en löstagbar låsmekanism, en unik lösning som betyder att du inte längre behöver en fri ände på linan för att montera förtöjningsfjädern. Detta ger dig ökade valmöjligheter jämfört med en konventionell förtöjningsfjäder.

Fjädern U-Cleat är mycket enkel att få på och av förtöjningslinorna. Du kan enkelt flytta fjädern längs linan eller flytta den till en annan lina – nu behöver du inte längre lämna kvar förtöjningsfjädrarna när du lämnar din hemmahamn. Fjädern kan även enkelt monteras på en lina med ögonsplits eller kaus i båda ändarna. Och när det är dags att tvätta dina linor är U-Cleaten enkel att ta av tillfälligt.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Den innovativa låsmekanismen mellan lina och fjäder ger optimal låseffekt utan att påverka linans styrka eller hållbarhet.

Skårorna i basen ger en större diameter att vira tampen kring. Detta ökar förtöjningsfjäderns maximala slaglängd, utan att påverka andra egenskaper. U-Cleat Förtöjningsfjäder tillverkas av EPDM-gummi med glasfiberförstärkta polyamidinsatser som formas tillsammans med gummit. De löstagbara kilarna är tillverkade av glasfiberförstärkt polypropen. Kilarna finns som reservdel.

Lindimensioner Längd
10 – 12 mm 329 mm
12 – 16 mm 412 mm
16 – 20 mm 516 mm

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Tillverkare

OEM nummer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Förtöjningsfjäder UNIMER U-Cleat”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *