Publicerad den 4 kommentarer

Great Deal!

Vi önskar alla våra kunder en riktigt god start på det nya decenniet. Då vi inte kommer att delta med egen monter på Båtmässan i Göteborg och dessutom bereder plats för nya produkter i vår butik, kommer här ett riktigt kanonerbjudande. Kom till vår butik, eller gör ditt klipp hemma i lugn och ro – du slipper bekymmer med parkering och att trängas bland massa mässbesökare.

Vi lämnar 10% rabatt på allt i vårt ordinarie sortiment. Här kommer en extra tvist, om du slutbetalar din order vid ordertillfället, får du istället 20% rabatt på vårt ordinarie sortiment och dessutom 5% extra rabatt på redan låga kampanjpriser. Rabatten gäller ej produktnyheter.

Erbjudandet gäller till 2020-02-15 och endast vid beställning via e-post, telefon eller genom ett besök i vår fysiska butik. Så passa på att göra riktiga klipp.

Med vänlig hälsning

Joel och Magdalena

4 svar på “Great Deal!

  1. Hej, jag hållar på at beställa däverter DV32 och vil utnytja Great Deal kampanj.
    Hur gör jag det – finns det en rabatkod?

    1. Hej Anders, maila din order till order@vikingyachting.se så löser vi detta. Vi bekräftar din order manuellt. Hälsningar Viking Yachting

  2. Supernöjd kund fick delen dagen efter beställning tack för god service och kanon hemsida kommer att handla av er fler gånger .

    1. Tack, vad roligt att höra! Välkommen åter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *