Regulator TOBY

2.534,00 kr3.745,00 kr / st

En speciellt konstruerad regulator av Refleks, producerad av den schweiziska tillverkaren TOBY. Regulatorn är försedd med en avstängningsventil med smältsäkring, som automatiskt stänger av bränsleflödet till kaminen om temperaturen överstiger 100°C.

På inlopp och spillrör passar ø 8 mm kopparrör. På utloppet mot kaminen ansluts bränslerör med anslutning av utvändig gänga.

Nu kan du lägga till termostatstyrning på regulatorn!

Om du vill att regulatorn skall justera bränsleflödet i förhållande till temperaturen i utrymmet där den sitter, kan du komplettera din regulator med en termostat. Observera att denna termostat ej kan efterbeställas, utan endast köpas i samband med en ny kamin eller regulator.

Nollställ
Artikelnr: REF35_02 Kategori:

Beskrivning

Regulatorn TOBY DVR 5 är en väl beprövad regulator för kaminer som arbetar med förgasningsteknik. Regulatorn justerar mängden bränsle som strömmar till kaminen och därmed dess värmeeffekt. Samtidigt fungerar regulatorn som en säkerhetsventil för kaminen.

Den äldre regulatorn slutade produceras under 2012 och därför sitter TOBY regulatorn numer som standard på Reflekskaminerna.

Om du redan har en Reflekskamin och behöver byta regulator finns en konsol som passar på kaminen och förenklar montaget. Uppge då vilken kamin du har så att vi kan leverera rätt konsol till dig.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Enhet

Styck

Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Regulator TOBY”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…